exome46 Hectopat Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 24 23 Ocak 2021 #1 Eski anakart RAM ve işlemcimi sattım ve yeniledim eski güç kaynağını kullansam bir zararı olur mu? Yeni güç kaynağı almalı mıyım?
Eski anakart RAM ve işlemcimi sattım ve yeniledim eski güç kaynağını kullansam bir zararı olur mu? Yeni güç kaynağı almalı mıyım?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #2 İdarelik kullanın diyeceğim ama idarelik de kullanmayın. En azından biraz sabredin ve yenisini alana kadar bekleyin.
İdarelik kullanın diyeceğim ama idarelik de kullanmayın. En azından biraz sabredin ve yenisini alana kadar bekleyin.
exome46 Hectopat Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 24 23 Ocak 2021 #3 Baş-ül Adam dedi: İdarelik kullanın diyeceğim ama idarelik de kullanmayın. En azından biraz sabredin ve yenisini alana kadar bekleyin. Genişletmek için tıkla... Sıfır Anakart RAM aldım ikinci el işlemci de alıyorum denemek için birkaç kere açarım 15 20 gün sonra alsam nasıl olur?
Baş-ül Adam dedi: İdarelik kullanın diyeceğim ama idarelik de kullanmayın. En azından biraz sabredin ve yenisini alana kadar bekleyin. Genişletmek için tıkla... Sıfır Anakart RAM aldım ikinci el işlemci de alıyorum denemek için birkaç kere açarım 15 20 gün sonra alsam nasıl olur?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #4 Sıkıntı olmaz. Yeter ki çok uzun süreler kullanmayın.
exome46 Hectopat Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 24 23 Ocak 2021 #5 Baş-ül Adam dedi: Sıkıntı olmaz. Yeter ki çok uzun süreler kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
Baş-ül Adam dedi: Sıkıntı olmaz. Yeter ki çok uzun süreler kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler