N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #11 thomas castell dedi: Ben pek anlamam hani değişik isimde üreticiler çıkarıyor ya bu kartları mesala sapphire, evga vs gibi performans farkı oluyormu peki? Genişletmek için tıkla... En ucuza denk gelen alınabilir, performans farkı yok, daha doğrusu soğutma farkı olur.
thomas castell dedi: Ben pek anlamam hani değişik isimde üreticiler çıkarıyor ya bu kartları mesala sapphire, evga vs gibi performans farkı oluyormu peki? Genişletmek için tıkla... En ucuza denk gelen alınabilir, performans farkı yok, daha doğrusu soğutma farkı olur.
thomas castell Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #12 Swanns dedi: Performans farki olmaz, sogutma farki olur. Sapphire modelini tercih edebilirsiniz, RX 6600 pek isinan bir kart degil zaten. Genişletmek için tıkla... inşaallah hocam teşekkürler. Newasky dedi: En ucuza denk gelen alınabilir, performans farkı yok, daha doğrusu soğutma farkı olur. Genişletmek için tıkla... Bir de 6500 var fiyat bakımından daha hesaplı hocam ona ne dersiniz?Şimdilik işimi görür mü?
Swanns dedi: Performans farki olmaz, sogutma farki olur. Sapphire modelini tercih edebilirsiniz, RX 6600 pek isinan bir kart degil zaten. Genişletmek için tıkla... inşaallah hocam teşekkürler. Newasky dedi: En ucuza denk gelen alınabilir, performans farkı yok, daha doğrusu soğutma farkı olur. Genişletmek için tıkla... Bir de 6500 var fiyat bakımından daha hesaplı hocam ona ne dersiniz?Şimdilik işimi görür mü?
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #13 thomas castell dedi: inşaallah hocam teşekkürler. Bir de 6500 var fiyat bakımından daha hesaplı hocam ona ne dersiniz?Şimdilik işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... İkinci elde böyle kartlar alınabilirken pek mantıklı değil.
thomas castell dedi: inşaallah hocam teşekkürler. Bir de 6500 var fiyat bakımından daha hesaplı hocam ona ne dersiniz?Şimdilik işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... İkinci elde böyle kartlar alınabilirken pek mantıklı değil.
thomas castell Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #14 Newasky dedi: İkinci elde böyle kartlar alınabilirken pek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... yok sıfır biostar var mesela 3600 küsür
Newasky dedi: İkinci elde böyle kartlar alınabilirken pek mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... yok sıfır biostar var mesela 3600 küsür
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #15 thomas castell dedi: yok sıfır biostar var mesela 3600 küsür Genişletmek için tıkla... Biliyorum, ancak ikinci el alma şansı varken temiz bir 6600 daha iyi olur.
thomas castell dedi: yok sıfır biostar var mesela 3600 küsür Genişletmek için tıkla... Biliyorum, ancak ikinci el alma şansı varken temiz bir 6600 daha iyi olur.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #16 thomas castell dedi: Yok sıfır BIOSTAR var mesela 3600 küsur. Genişletmek için tıkla... 6500XT ile RX 6600'ün arasında fiyat farkına değecek kadar performans farkı var.
thomas castell dedi: Yok sıfır BIOSTAR var mesela 3600 küsur. Genişletmek için tıkla... 6500XT ile RX 6600'ün arasında fiyat farkına değecek kadar performans farkı var.
thomas castell Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #17 Metehan Ege Çetin dedi: 6500XT ile RX 6600'ün arasında fiyat farkına değecek kadar performans farkı var.H Genişletmek için tıkla... Hepinizden Allah razı olsun baya bir bilgi edindim iyi günler çok teşekkür ederim.
Metehan Ege Çetin dedi: 6500XT ile RX 6600'ün arasında fiyat farkına değecek kadar performans farkı var.H Genişletmek için tıkla... Hepinizden Allah razı olsun baya bir bilgi edindim iyi günler çok teşekkür ederim.