Ardaburc Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 114 30 Ağustos 2018 #21 Çıkmaz inşallah öbüründe vardı (GTX 960) hafif kaldırınca gidiyordu. Tabii yine de OC yapmaya korkuyorum Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2018
Çıkmaz inşallah öbüründe vardı (GTX 960) hafif kaldırınca gidiyordu. Tabii yine de OC yapmaya korkuyorum
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 30 Ağustos 2018 #22 KaptaniDerya dedi: Birkaç ay sonra Coil Whine sorunu zırtlamazsa iyi bir seçim yapmışsınız demektir. Genişletmek için tıkla... Coin While bir sorun değil, gürültüdür. Performansa etki etmez. KaptaniDerya dedi: Elektronik parçaların ömrü olmaz şunu aşın artık. Sadece ileride performans azalışı olabilir. Genişletmek için tıkla... Elektronik parçaların ömrü vardır ve O.C. yada fazla voltaj bunu kısaltır.
KaptaniDerya dedi: Birkaç ay sonra Coil Whine sorunu zırtlamazsa iyi bir seçim yapmışsınız demektir. Genişletmek için tıkla... Coin While bir sorun değil, gürültüdür. Performansa etki etmez. KaptaniDerya dedi: Elektronik parçaların ömrü olmaz şunu aşın artık. Sadece ileride performans azalışı olabilir. Genişletmek için tıkla... Elektronik parçaların ömrü vardır ve O.C. yada fazla voltaj bunu kısaltır.
Ardaburc Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 114 30 Ağustos 2018 #23 Tamam 3 5 fps için değmez zaten bi 960 yaktım o bana yeter