İkinci el iPhone 11 alırken neye dikkat edilmeli?

Deneyimliyorum her gün, rahatsız edecek kadar fark yok. Siyahlar bile o kadar rahatsız etmiyor.

Dostum mesele sadece IPS değil aynı zamanda 800p olması gibi cok önemli bir faktör. Zamanında aldıysan okey ama günümüz için üzgünüm alınmaz.
 
Dostum mesele sadece IPS değil aynı zamanda 800p olması gibi cok önemli bir faktör. Zamanında aldıysan okey ama günümüz için üzgünüm alınmaz.
Öncelikle 6 inçlik bir telefondan bahsediyoruz bence çözünürlüğü (şuan size 27inç 1080plik bir monitörden yazdığımı düşünürsek)gayet yeterli.
Ben 14 plus kullanıyorum, kız arkadaşımın telefonu 11, objektif yorumlar yazdığımdan emin olabilirsiniz.
Ve evet ben de size katılıyorum bence de bu devirde 0 iphone 11 almak mantıklı değil ama bunun sebebi bence ekrandan ziyade telefonun üretim yılı. 10.000-11.000 bantlarında ikinci el bir iphone 11 ile hem IOS deneyimlenir, hem de memnun kalınmaması halinde makul bir değer kaybıyla satılabilir diye düşünüyorum.
 
Ben de satış olayı için biraz da Apple daha rahat o konuda.

Öncelikle 6 inçlik bir telefondan bahsediyoruz bence çözünürlüğü (şu an size 27inç 1080P'lik bir monitörden yazdığımı düşünürsek)gayet yeterli.
Ben 14 Plus kullanıyorum, kız arkadaşımın telefonu 11, objektif yorumlar yazdığımdan emin olabilirsiniz.
Ve evet ben de size katılıyorum bence de bu devirde 0 iPhone 11 almak mantıklı değil ama bunun sebebi bence ekrandan ziyade telefonun üretim yılı. 10.000-11.000 bantlarında ikinci el bir iPhone 11 ile hem iOS deneyimlenir, hem de memnun kalınmaması halinde makul bir değer kaybıyla satılabilir diye düşünüyorum.
 
Telefonum Samsung Galaxy Note 10 Plus 256 GB'ı 9000TL'ye satıp üstüne bin lira civarı ekleyip iPhone 11 alacağım. Sizce nelere dikkat etmeliyim? Evet iPhone almak istiyorum.

iCloud çıkışı yapılmış olması, IMEI numarası, kutu fatura, Face ID, true tone.
 

Geri
Yukarı