İkinci el iPhone 13 Pro alınır mı?

nhopel

Hectopat
Daha fazla  
Yaz sonu ikinci el iPhone 13 Pro veya iPhone 13 almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? 35, 37000 TL'lere bulabilir miyim? Aydınlatırsanız sevinirim. (Android telefondan sıkıldığım için iPhone alıyorum Android tavsiyesi vermezseniz sevinirim.)

Hocam bana kalırsa yurt dışı iphone alın

iPhone 13 serisini önermiyorum normalde ama alacaksanız Pro modeli almanız daha iyi olur. Düz 13'e göre daha performanslı oluyor çünkü Pro modelleri.

Alınır. Yurt dışına bulaşma. Düz 13 bile alınır.

Yaşağım şehirde bugün fiyat bilgisi aldım. iPhone 13 pil 92 değişensiz beyaz fiyat 28000TL. iPhone 13 pil 99 değişensiz beyaz fiyat 30000TL. Ben daha çok iPhone 13 Pro alma tarafındayım. Eğer 35 36000TL fiyat bandında ikinci el bulabilirsem almayı düşünüyorum. Peki iPhone 13 Pro kamera boyutu ile 14 Pro'nun kamera boyutu aynı mı? 13 Pro ile 13'ün farkları nedir? Aydınlatırsanız sevinirim.

13 Pro ile 13'ün donanımsal farkı aklımda değil ancak Pro modelinde telefoto lens var. Pil sağlığına bağlı olarak yerinizde olsam 13 Pro alırdım. %84 pil sağlığıyla 13 Pro kullanıyorum ve bir günün akşamına bile çoğu zaman çıkartamıyorum. %90 altı pil sağlığına sahip olan bir telefon almanızı önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…