İkinci el iPhone 15 Pro alınır mı?

freudd0

Yoctopat
Daha fazla  
İkinci el iPhone 15 buldum yasadigim yerde bir Apple servisi satiyor 70k pil sagligi 87 faturali bir sekilde verilecek. Türkiye cihazi bunu mu alayim yoksa sifir iPhone 15 mi alayim emin olamadim ekran yenileme hizi cok onemli degil ama kamerayi onemsiyorum fakat yine de mantikli olani secmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

70k 87 pil sağlığı ve 'Pro' için bence pahalı hocam 65 civarına 88 pil sağlıklı 15 Pro Max denk düşürdüm.

70k 87 pil sağlığı ve 'Pro' için bence pahalı hocam 65 civarına 88 pil sağlıklı 15 Pro Max denk düşürdüm.

Anladim birazcik daha bakinayim o zaman internet uzeri almak istemiyorum yasadigim bolgeye bakinacagim olmazsa 56kya sifir iPhone almayi dusunuyorum 74kya sifir iPhone 16 Plus hakkinda ne dusunuyosunuz alınır mı?

10k daha at sıfır al niye 2. el ile uğraşasın ki.

Anladim birazcik daha bakinayim o zaman internet uzeri almak istemiyorum yasadigim bolgeye bakinacagim olmazsa 56kya sifir iPhone almayi dusunuyorum 74kya sifir iPhone 16 Plus hakkinda ne dusunuyosunuz alınır mı?

15 Plus'dan 15 Pro Max'e geçmiş biri olarak söylüyorum(1 hafta önce) hocam bence kesinlikle 120 Hz olmayan bir cihaz almayın sonuçta biri 15 serisinin Plus'ı biri de Pro Max'i ekran deneyimi olarak çok rahat hissettiriyor. Bu paraları vermeye niyetlenmiş biri olduğunuzu düşünerek söylüyorum.

10k daha at sıfır al niye 2. el ile uğraşasın ki.
20K daha atiyim 16 aliyim o zaman senin dedigin mantiga gore

Tamamdir teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…