Öncelikle babam için almak istiyorum, IPhone'ların daha güvenlikli cihazlar olduğunu düşündüğüm için iPhone olmasından yana karar kıldım. Kendisi 2015 model bir J7 kullanıyor ve o kadar miladını doldurmuş bir telefon ki, ekran süreniz 15 dakika ise 45'e çıkar yavaşlığından ötürü. Kendisinin 2 adet fiziksel SIM'i var, o yüzden çift SIM'li bir model istiyorum ama galiba biri eSIM imiş iPhone modellerinde. O nasıl ayarlanır bilmiyorum o konuda da bilgilendirirseniz sevinirim.
Kendisi oyun oynayan biri değil, kullanırsa sosyal medya uygulamaları ve bankacılık uygulamaları kullanır.
Aşırı pahalı bir şey olsun istemiyorum, bu yüzden ikinci elden iPhone 11 veya 12 düşündüm. Güncelleme ömrünün çok önemli olacağını düşünmüyorum. İkinci elden iPhone alırken nelere dikkat edilmeli, bilgilendirirseniz ayrıca sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kendisi oyun oynayan biri değil, kullanırsa sosyal medya uygulamaları ve bankacılık uygulamaları kullanır.
Aşırı pahalı bir şey olsun istemiyorum, bu yüzden ikinci elden iPhone 11 veya 12 düşündüm. Güncelleme ömrünün çok önemli olacağını düşünmüyorum. İkinci elden iPhone alırken nelere dikkat edilmeli, bilgilendirirseniz ayrıca sevinirim. Şimdiden teşekkürler.