İkinci el iPhone önerisi

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Selam, aylık 1300TL harçlık alıyorum. Okula gittiğimden dolayı az bir şey masraf oluyor onun dışında aylık 800-900 TL biriktireceğim. 9K ikinci el iPhone alacağım. Bu bütçeye kesinlikle Android istemiyorum. Bu bütçeye X, 8, 8 Plus, SE bulunuyor. Hangisini önerirsiniz?(benim gönlüm X'ten yana)

X muazzam bir telefon ama yeni bir nesile geçişin sancılarını barındırıyor, kroniği boldur. 8 Plus ve XR daha stabil seçimler olacaktır.
8 ve SE'ye gelince artık tarih olmuş dizaynlar, ben şahsen tercih etmezdim ama 8'i uzun süre kullandım ve taş gibiydi.

SE 2 kullanıyorum çıktığından beri. Artık bazı sorunlar yaşamaya başladım. Bir de 11'e göre yavaş gelmeye başladı. Ben SE 2 önermiyorum ikinci el için.

X kronik sorunlu telefon.

X veya XR alabilirsin aslında 8 ve 8Plus'ya iyi ama 2 3 seneye güncelleme almaz bence X al bir de 2.alacaksan ekran değişmiş mi? Pil sağlığı ne durumda kasa kozmetik durumunu dikkate al.

Eski tasarım seviyorsanız ve bütçeyi artırabilirseniz SE 3 düşünebilirsiniz. Yanılmıyorsam 11.500 gibi dip fiyatlar var ama genelde 12-13 bin. Uzak seçenek olarak aklınızda dursun. 8lere girmeyin derim, Xler için de çok öneri alacaksın zaten.

X yerine XS alın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…