İkinci el kategorisinde dolandırıcılık

Evet çünkü Discord IP adresi paylaşmıyor maalesef.

Hocam arkadaş 5 yıldır üye böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum insanları zan altında bırakmayın lütfen.

Hocam arkadaş 5 yıldır üye böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum insanları zan altında bırakmayın lütfen.

Hocam zaten "sözde forum adı" yazıyor okumadınız galiba dikkatli okuyun lütfen boş yargı yapmayın.

Geçen bende indirimli oyun satarken başkasının ismini söyleyen potansiyel dolandırıcı bir arkadaş vardı. Sonra dolandırmış forumdan bir arkadaşı zaten. Dikkat edin başkalarını zan altında bırakıyorlar bu ara. İlanın altına biri mesaj atarak iletişime geçmedikçe alışveriş yapmayın.

Ayrı bir konu açayım mı sizce herkes dikkat etsin diye nasıl bir yol çizelim. Bu şekilde forum atım şu diyerek herkese oyun oynarlar böyle.

Bir ay önce sahibinden kendim dolandırıldım zaten sinirliyim 1700 TL yalan oldu. Karakola dilekçe verdim halen cevap gelmedi.

Bir ay önce sahibinden kendim dolandırıldım zaten sinirliyim 1700 TL yalan oldu. Karakola dilekçe verdim halen cevap gelmedi.

Hocam dilekçe vermiş biri olarak söyleyeyim 6 ay sonra kişiye kağıt gider eğer bir sonuç alamazlarsa 3 ay içinde tutuklama kararı çıkıyor kişi hakkında ifade verip çıkıyor mahkemeye kadar büyümez bence olay uzlaşmaya teklif edecekler paranızı geri verecek falan öyle biter olay.

Uzlaşmaya gitmeyi düşünmüyorum gerekirse yalan olsun para ama cezasını çekmesine ugraşacağım parayı gözden çıkardım mahkemeye kadar büyür inş bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…