Hele bir o gün gelsin
Hele bir şurdaki adım ın yanına kişi ile alakası yoktur ismi öylesine bildirmiştir tarzı bir metin girilsinde. Mümkünse forumn bizi hırsız sanacak.
Hiç bir ceza almaz. Eline ihbar kağıdı geldiğinde size paranızı gönderir. Savcılıkta da bişeyler uydurup yırtar. Hele ki savcı karşısına bile çıkmayabilir. Karakolda ifade verir biter olay.
Discord üzerinden satış yapılmaz bir resmiyeti yok bu yaptığınızın. Bu tarz satış yapan arkadaşlar Discord üzerinden yapmasınlar ayrıca onlarca tecavüzcü istismarcı var içeri atılmıyor. 20 TL için uğraşmazlar bile daha dikkatli olursunuz.
50 TL değerinde Steam cüzdan kodu 40 TL'den satılıktır. Kod İninal üzerinden satın alınmıştır. Ödeme: Ininal, IBAN. Discord: LastPlayer#7913 Telegram: @omer141
www.technopat.net
20TL için karakterini satacak insanlara acıyorum gerçekten.
Arkadaş kod için yazdı IBAN vs. gönderdim.
Gönderdikten sonra ikinci bir kod satın almak istediğini söyledi.
20 TL lik daha kod almak istedi bende kabul ettim.
Öncelikle 20 TL lik kodu gönderip daha sonra ödemeyi alıp 50 TL'lik kodu gönderecektim.
20 TL kodu aldıktan sonra engelledi.
Siz benim gibi iyi düşünmeyip ilanınızın altına mutlaka mesaj attırın arkadaşlar. Eki Görüntüle 1095751 Eki Görüntüle 1095764 Eki Görüntüle 1095753
Kodu iptal ettirmek ile ilgili yapabileceğim bir şey varsa önerilerinizi bekliyorum.
Hocam bana da aynısı oldu ancak ben fazla güvenip adama 2 kod attım normalde tek kod istemişti. Ancak şu an elimde sadece adamın steam profili, ismi var. Yani onu içeren bir fotoğraf.