İkinci El Klavye ve Fare Alınır mı?

Bence alınmaz. Şu anda yeni aldığım klavyeyi çevirsem bir tam ekmek, saç, kıl ve bu tarz istenmeyen şeyler dökülecektir eminim. Ürünleri satan arkadaş da ne kadar temiz olursa olsun, bu durum kaçınılmaz. Hijyen sebebiyle bence tercih edilmemeli yani. Onun dışında alınır, neden alınmasın.

Devastator 2 almayi dusunuyorum. Apex 100 hosuma gitmedi. Devastator 2 daha iyi sanirim. Ayrica faresi yok Apex 100'un. K55 biraz pahali ve faresi yok. Lite L almayi dusundum o da baktim klavyede ayni mem-chanical switch'ler ben de Devastator 2 de karat kildim. Paran az oldugu icin sadece RGB'si icin Lite L almak istemedim. Belki uygun bulursam o da olur. Faresi de cok begenilmemis Devastator 2'nin ama benim isimi gorur diye tahmin ediyorum.

Fare iyi. Bu CM'nin setleri genel olarak zaten klavye ile ön plana çıkıyor. Fareyi alt seviye tutuyorlar. Fare alt seviye, 50 TL'lik saçma markalardan daha çok iş görür tabii ki.

Eğer iyi bir satıcı bulduysan, alabilirsin. Hijyeni falan da dert etmiyorsan sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı