İkinci el monitör önerisi

Bütçe
4250
LG FPS oyunları ve Hz açısından hiçbir zaman monitör alanında tercih edilmeyen bir markadır hocam.
Nerede yazıyor? kendin mi uydurdun?
144 ile 180 arasını anlamazsın, bizzat kendim tattım.

@gisik905 2.el monitör çok önermem hocam. Bütçenize biraz daha ekleyip bu modeli sıfır alabilirsiniz. İndirimde kovalayabilirsiniz cuma günü 4bin TL'ye düşmüştü. Bir de taksit seçeneği mevcut ödemenizde kolaylaşır.

VP249 daha iyi olur, güzel bir model değil.

Hocam LG markası çalışanıymış gibi savunmanıza gerek yok, sizdebilirsiniz ki her 144Hz monitör aynı kalitede değildir.

O model iyi modellerden birisi, kanıt sunmanı istiyorum senden, ilk defa duydum LG markasının tercih edilmediğini.
Zamanında çok önerilen modellerden birisiydi o.
Her 144Hz monitör aynı kalitede değildir ne demek? ne demeye çalıştığını açıkça söylemediğin sürece anlayamam.
LG gayet iyi, neden önermediğini soruyorum sana.

Emin olun bende FPS alanında ilk defa LG tercih edildiğini sizden duydum :), grafik ve kağıt üzerine vurduğumuzda MSI, BenQ, ASUS, AOC gibi markalardır.

MSI monitörlerin çoğu renk gamutu olarak kötü, hala FPS alanı falan diyorsun bana, markaya bakarak yorum yapılmaz.
Kağıt üstüne bakarak alamazsın, testleri farklı çıkıyor, AOC marka monitörler 1 sene sonra bozuluyor genelde, markaya bakarak yorum yapmandan belli oluyor.

Ben öyle düşünmüyorum hocam, en basitinden bir ASUS TUF Gaming 240Hz model monitör alsanız üzüleceğiniz hiçbir nokta yok.

Ben öyle düşünmüyorum hocam, en basitinden bir ASUS TUF Gaming 240Hz model monitör alsanız üzüleceğiniz hiçbir nokta yok.

TUF modelleri iyi değil genelde, ASUS yazısı olunca iyi olmuyor, ASUS yazısı için aldığın belli oluyor.
Birçok nokta var, iyi bir monitör gördüğün zaman acı çekersin niye bunu aldım diye.

LG FPS oyunları ve Hz açısından hiçbir zaman monitör alanında tercih edilmeyen bir markadır hocam.

Bakılacak tek şey marka mı? Özellik karşılaştırması yaptınız mı? Ayrıca LG'nin ne sorunu varmış?

Siz LG'yi James Donkey ile karıştırdınız sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı