Nerede yazıyor? kendin mi uydurdun?LG FPS oyunları ve Hz açısından hiçbir zaman monitör alanında tercih edilmeyen bir markadır hocam.
VP249 daha iyi olur, güzel bir model değil.@gisik905 2.el monitör çok önermem hocam. Bütçenize biraz daha ekleyip bu modeli sıfır alabilirsiniz. İndirimde kovalayabilirsiniz cuma günü 4bin TL'ye düşmüştü. Bir de taksit seçeneği mevcut ödemenizde kolaylaşır.
![]()
MSI G244F E2 23.8" 180Hz 1Ms FHD IPS Freesync Premium Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Nerede yazıyor? Kendin mi uydurdun?
144 ile 180 arasını anlamazsın, bizzat kendim tattım.
VP249 daha iyi olur, güzel bir model değil.
Hocam LG markası çalışanıymış gibi savunmanıza gerek yok, sizdebilirsiniz ki her 144Hz monitör aynı kalitede değildir.
Emin olun bende FPS alanında ilk defa LG tercih edildiğini sizden duydum, grafik ve kağıt üzerine vurduğumuzda MSI, BenQ, ASUS, AOC gibi markalardır.
Ben öyle düşünmüyorum hocam, en basitinden bir ASUS TUF Gaming 240Hz model monitör alsanız üzüleceğiniz hiçbir nokta yok.
LG FPS oyunları ve Hz açısından hiçbir zaman monitör alanında tercih edilmeyen bir markadır hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.