İkinci el monitör önerisi

Bütçe
4250
FPS oyunları için LG marka monitör alınmaz. Hiçbir zaman tercih edeni de görmedim.

Niye alınmaz niye niye? Alınmaz diyorsun duruyorsun, nedenini soruyorum tercih edilmiyor diyorsun, sebep değil bu, modele göre alırsın markaya göre değil.

LG kötü demiyorum, diğer markalar açık ara daha iyi ve tercih ediliyor. ASUS, Msi gibi markalar varken LG tercih etmedim etmem.

LG kötü demiyorum, diğer markalar açık ara daha iyi ve tercih ediliyor. ASUS, MSI gibi markalar varken LG tercih etmedim etmem.

Markanın bir sıkıntısı yok. Siz görmediniz diye LG kötü bir marka değil. Monitör kategorisinde cidden güzel ürünleri var.

Ayrıca marka değil ürün karşılaştırmanızı öneririm.

LG kötü demiyorum, diğer markalar açık ara daha iyi ve tercih ediliyor. ASUS, MSI gibi markalar varken LG tercih etmedim etmem.

Neresi daha iyi? Hangi model daha iyi? Gidip VA panel 60Hz ASUS koysam onu mu alacaksın?
Marka diyorsun hala, LG'nin ana alanı görüntüleme aygıtları, ASUS'un değil.

@gisik905

Pivot kriterini gözden çıkarman sorun olmayacaksa 24GN65R-B'den önce önceliğin G241 olsun. Sorun olacaksa eğer aralarında eli yüzü düzgün başka seçenek bulunmuyor zaten.

AOC 24G2U/SP/SPU üçlüsünden birine bakmanı öneririm ayrıca bu paraya. Her iki kriterin de fazlasıyla karşılanmış olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı