Arda Türker
Decapat
Daha fazla
Yok idarelik pc lazım geri satacam 3 ay sonra3050 barındıran bir cihaz almanızı önermem, tavsiyem biraz daha para biriktirip daha düzgün parçalara sahip bir cihaz almanız olacaktır.
Özellikleri fiyatına göre kabul edilebilir fakat marka işi bozuyor.
Ben bu markayı yeni duydum. Casper Monster'a korkuyla yaklaşan tayfa bunu görürse kaçarak uzaklaşır.Fiyat konusunda 17.000 TL'ye anlaştım, laptop temiz görünüyor. Sizce alınır mı?
Özellikler için iyi fiyat ama marka güven vermedi
Bir de böyle bir pc varFiyat konusunda 17.000 TL'ye anlaştım, laptop temiz görünüyor. Sizce alınır mı?
Belki işinizi görebilir markayı bilmiyorum ama bilinmedik bir markayı geri satmak daha da zor olur.Yok idarelik pc lazım geri satacam 3 ay sonra
Markası kötü mü 3 aylığına alacağım sadece geri satacağım
Oyun oynamayı düşünüyorsanız 1650 kullanılmaz.Oyun oynatmaz mı yani sıkıntı çıkarır diye korkuyorum bende
Bir de böyle bir pc var
Kankam oyun oynatır, ama laptobun markası biraz garip, yani 3050 laptop bir sürü bulursun sarı sitede iyi bak o bütçeye. 15-20k arasına 3050, 3060’lı modeller düşünebilirsin. O attığın pc eskide kaldı. Yine orta seviyede oyun oynatır ama değmez. (valo,cs,gta,2022 öncesi çıkmış oyunların birçoğunu oynatır ama 30-40 fpsye ne kadar oynanmak derse)Oyun oynatmaz mı yani sıkıntı çıkarır diye korkuyorum bende
Bir de böyle bir pc var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.