İkinci el piyasası neden pahalı?

Bütçe
70-75

Wazelyn

Centipat
Daha fazla  
Sorunun biraz saçma olduğunun farkındayım. Günlerdir bir siteden öbürüne dolaşıp duruyorum. Sıfırını 100k'ya dizdiğim kasaya kimse 90k'dan aşağı ilan bile açmamış. Tamam dolar yüksek falan ama sizin elinizdeki ürün siz kabul etmeseniz de yıpranmış ve sıfır fiyatından pahalıya bile koyma lüksünüz yok alo. Aradığım kasa da buradaki gibi bir şey. Eğer piyasayı takip ediyorsanız ve bu segmentte ilan bulabilirseniz bütçem 70K civarı arkadaşlar.

@efebatiin çoğu bilgisayar toplama konusunda senin imzan var hocam. Bana da bir yardımcı olabilirsen çok sevinirim. 😁

Son düzenleme:
Sistem biraz tuhaf olmuş ne için kullanacaksın? Ve maksimum bütçen ne kadar?
2. ellerin pahalı olmasının sebebini bende anlamış değilim bazı parçalara bakıyorum 0'dan daha pahalı. 2. elde ki hazır sistemlere bir şey bile demiyorum onlar ayrı kazık fiyatlılar.
Online FPS oyunları odaklı saf güce sahip bir bilgisayar toplamak istedim. DLSS gibi avantajlar benim için çok önemli değil. Hikayeli veya offline oyun pek oynamam.

Online FPS oyunları odaklı saf güce sahip bir bilgisayar toplamak istedim. DLSS gibi avantajlar benim için çok önemli değil. Hikayeli veya offline oyun pek oynamam.

O işlemci biraz tuhaf olmuş hocam :D ve ekran kartı olarak da bence 9070XT seçilebilirdi.

Biraz bütçeni aşıyor toplamda 77.900TL. Bütçen olduğu zaman sıvı soğutucu alabilirsin.

Biraz bütçeni aşıyor toplamda 77.900TL. Bütçen olduğu zaman sıvı soğutucu alabilirsin.
Çok teşekkürler hocam emeğinize sağlık.

o işlemci yanıyor direk bunu alsın hava soğutucu yerine.

Yeni konular

Geri
Yukarı