İkinci el Playstation 3 önerisi

mikewazowski

Kilopat
2.el PS3 sizce bu sitede uygun mudur? Satıcının diğer ilanlarına bakıp onlardan birini de önerebilirsiniz. Bu arada içinde 40 oyun var 800 TL bana göre uygun. Açıklamasında da oyunları kutusuyla istersek 750 TL'ye düşebileceği yazıyor. Fazla param olmadığı için PS3 alıyorum yoksa herkes PS4 Pro'sunun olmasını ister değil mi :D Cevaplarınızı bekliyorum 'Hayır' diyecekseniz nedenini de belirtirseniz sevinirim. İyi günler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 slim vardı bende arkadaşımın PS4 mat kasa ile aynı ekranda görüntü farkı vardı. PS3 de vardı bunun ise daha düşük görüntüsü var. Benim önerim PS4 slim kırılmış versiyonu al kullan. Kırılmış cihazda online oynanmaz.

Satıcıya özel olarak söylemiyorum ama bu tür yanıp sönen "jan janlı" diyebileceğimiz bir içerikle satış yapan ve "Şu bizden. Hadi bu da bizden!" vs diyen hiç bir satıcıya güvenmiyorum :) İmkan varsa gidin yerinde görün ve öyle alın. Daha da güzeli, doğrudan gerçek sahibinden alın :)

Ayrıca bu PS'lerin hepsi kırılmış ve içindeki oyunlar da orijinal değil; Bilginize...

Satıcıya özel olarak söylemiyorum ama bu tür yanıp sönen "jan janlı" diyebileceğimiz bir içerikle satış yapan ve "Şu bizden. Hadi bu da bizden!" vs diyen hiç bir satıcıya güvenmiyorum :) İmkan varsa gidin yerinde görün ve öyle alın. Daha da güzeli, doğrudan gerçek sahibinden alın :)

Ayrıca bu PS'lerin hepsi kırılmış ve içindeki oyunlar da orijinal değil; Bilginize...
Zaten mağazasından gidip alacağım.

Birde zaten kırık olduğunu biliyorum. Kırık PS3'e oyun yüklemek beni uğraştırıyor o yüzden alıyorum :)
PS4 slim vardı bende arkadaşımın PS4 mat kasa ile aynı ekranda görüntü farkı vardı. PS3 de vardı bunun ise daha düşük görüntüsü var. Benim önerim PS4 slim kırılmış versiyonu al kullan. Kırılmış cihazda online oynanmaz.
Zaten bütçem fazla olmadığı için PS3 alıyorum. Yoksa tabii ki PS4 alırdım.

Tecrübe edindiğim den söylüyorum dostum. Bütçe den dolayı düşük alıyoruz bir müddet sonra pişman oluyoruz. Sana en üstünü al demiyorum bir tık daha artır yada sabret biriktir daha iyi olsun. Hem PS4 ü kârlı fiyatına tekrar satabilme imkanın var. PS3 de alıcı o kadar değil.

ps3 en fazla 600 eder oyunluysa kutuluysa falan 650-670 civarı falan onun haricinde fazla vermek gereksizdir multimanlıysa fiyatı 700e kadar çıkabilir multimanlı slim ender bulunuyor cünki

PS3'e 800 lira vereceğine, 2.el mat kasa PS4 kovalamaya bak. Yada direk Xbox One al. One S alamazsın ama One çok rahat alırsın.

Ben 500 liraya almıştım Xbox One :) PS3'ümü satıp aldım. Ama varya, üf be. Çok iyi. Resmen taş çağından çıkıp modern çağa geçtim. Grafikler falan. Kafayı tırlattım. Daha sonra o Xbox One'ı da PS4 ile takas ettim :) Yani PS3'ten PS4'te 1 lira harcamadan geçtim :D XD

Biraz uyanık, akıllı ol. Ticarete aklın yatıyorsa Xbox One al. PS4 Slim kullanıcıları takasa yanaşmaz ama PS4 Fat kasa kullanıcıları, bazı genç kardeşlerimiz Xbox One'a da bakmak isteyebilir. Bende öyle takasladım. Genç kardeşime Xbox One + 7 oyun verdim (5 oyunu Xbox One'ı aldığım adam yanında verdi) bende 2 tane oyun aldım Dijital kardeşlik ile :) Toplam 540 lira oldu. Ama oyunları da sömürdüm ha :) Sonra PS4 satıcılarına mesaj attım. 7 oyun var diye. Sonra genç kardeşim kabul etti, değiştik cihazları. Aldığım cihazın versiyonu da 4.55 idi :) Hemen 5.05 yapıp oyun doldurdum içine. Böylede korsan bir anım oldu.

2.el PS3 sizce bu sitede uygun mudur? Satıcının diğer ilanlarına bakıp onlardan birini de önerebilirsiniz. Bu arada içinde 40 oyun var 800 TL bana göre uygun. Açıklamasında da oyunları kutusuyla istersek 750 TL'ye düşebileceği yazıyor. Fazla param olmadığı için PS3 alıyorum yoksa herkes PS4 Pro'sunun olmasını ister değil mi :D Cevaplarınızı bekliyorum 'Hayır' diyecekseniz nedenini de belirtirseniz sevinirim. İyi günler :)

Ben ikinci el bir PS3 almıştım. Ama letgo’dan. Avantajı yalnızca aynı ildeki ilanları gösteriyor ve anlaşıp yüz yüze alabiliyorsun. İkinci el alırken kesinlikle yüz yüze gidip görüş, cihazın sağına soluna bak, izin veriyorsa kullan ve basit bir sözleşme imzala. Bence 650-700’den fazla da verme.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı