İkinci el PlayStation 4 vs Xbox Series S

Şu an herhangi bir sponsorlu sistem göremedim internette fakat yakında 12K-13K arasında bir AMD RX 6600 sistem görebilirsiniz.

Ya da isterseniz ikinci el bir RTX 3060 PC alabilirsiniz.

Peki diyelim ki RX 6600'lü bir sistem aldım sıfır ya da ikinci el beni ne kadar süre götürür yani konsollarda şey olayı sonraki nesilin konsolu çıkana kadar performans ve oyun desteğini sağlıyor ama bu bahsettiğiniz ekran kartları da benim işimi fazlasıyla görecektir öyle aşırı sistem gereksinimi gerektiren ya da en yüksek grafiklerde güzel FPS alayim gibi bir derdim yok zaten.

Peki diyelim ki RX 6600'lü bir sistem aldım sıfır ya da ikinci el beni ne kadar süre götürür yani konsollarda şey olayı sonraki nesilin konsolu çıkana kadar performans ve oyun desteğini sağlıyor ama bu bahsettiğiniz ekran kartları da benim işimi fazlasıyla görecektir öyle aşırı sistem gereksinimi gerektiren ya da en yüksek grafiklerde güzel FPS alayim gibi bir derdim yok zaten.

6600 Series S'den güçlü daha iyi oynatır.

Dediklerimin daha iyisi alınabilir ama monitör ekleyerek tahminde bulundum ben.

6600 Series S'den güçlü daha iyi oynatır.

Hayır, burada kaçırdığınız şey oyunlar konsola optimize edilirken, PC'ye optimize edilen oyunlar hem RTX 4090 için hem de GTX 1050 Ti için optimize ediliyor, böyle düşündüğümüzde RX 6600'ün bir 3-4 senesi daha varken Series S'in rahat 8 senesi var.

Hayır, burada kaçırdığınız şey oyunlar konsola optimize edilirken, PC'ye optimize edilen oyunlar hem RTX 4090 için hem de GTX 1050 Ti için optimize ediliyor, böyle düşündüğümüzde RX 6600'ün bir 3-4 senesi daha varken Series S'in rahat 8 senesi var.

Evet benim demek istediğimle aynı şeyi söylemişsiniz uzun ömürlülük açısından Xbox Series S daha mantıklı gibi ama benim oyunları en yüksek grafiklerde oynayacağım diye bir takıntım yok ortalama bir ekran kartıyla oyunları akıcı bir şekilde oynatsin benim işimi görür zaten.

Televizyonun desteği var mı? Eğer bu da yok ise sadece konsol için 12K bütçeyi aşmak lazım.

Evet televizyon desteği var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı