İkinci El PS4 Alınır mı?

Kaplanbjk006

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir aya PS4 Pro alacağım ikinci el. Satan kişi Mediamarkt'tan almış Temmuz'da. Sıkıntısı çıkan ürünü garantiye yollayınca sıfırını yollamışlar o da direk satıyor. Sizce 7216-B kasa 21 ay Sony garantili PS4'ü 2500 TL'ye almak mantıklı mı? Alırsam tavsiye olarak ne önerirsiniz?

Geçen gün HepsiBurada'da 2.500₺ idi PS4 Pro.

Sorunuza gelecek olursak inceleyip görmeniz lazım.

Genelde bu garanti servislerinde sıfırı diye verilen cihazlar 2.el ama sorunları düzeltilmiş sıfırdan farksız şekilde veriliyor. Bunu Sony yapıyor mu bilmiyorum.

Ayrıca Sony'den değişim aldığına dair bir kanıtı var mı? Belki başka bir yerde düzelttirdi sorunu bunların hepsini incelemeniz lazım.

Fiyat konusunda gelince daha uyguna 2. el PS4 Pro bulabilirsiniz.

direk şöyle bırakayım bakın isterseniz hocam : Sıır ps4 pro değişim cihazı - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 738873476
hocam ya da istanbul bilişimden mi alsam 90 lira daha verip ama 24 ay ithalatçı garantisi var.

Son düzenleme:
Sony'de fabrikasyon hatası olan cihazlarda birebir cihaz değişimi yapıldığını bende duydum.

Mesela PS4'ün ilk versiyonlarında olan BD-ROM sorunu yüzünden İstanbul'a gönderen birisi, PS4'ün son versiyonlarından 0 mat kasa PS4 geri göndermişler. PS4 Pro'da da ilk başlarda bir problem vardı diye hatırlıyorum.

Ben olsam Pro almazdım. Çünkü PS5 geldiğinde onun fiyatı dibi görür. PS4 Slim alırdım, zaten bu sektörde olanlar Last of Us'dan sonra PS5 tanıtımı olur diyorlar. Xbox tarafı kendi makinesini tanıtmadı ama ismini koydu. Sony'de tık yok hala.

hocam ps4 pro ömrü daha uzun süre var bence. Ayrıca cidden normalle pro arası fark çok belli oluyor ve last of us 2'yi ben ps4 de nasıl olur düşünemiyorum.
zaten ilk çıkan ps5 i almam belli süre beklerim o süre de 3 4 yıl gibi bir şey pro sizce de daha mantıklı değil mi?

Alınmaz çünkü sizde patlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…