İkinci el PS5 alınırken nelere dikkat edilmeli?

Sagurata

Kilopat
Merhaba. Bu ay sonuna kadar bir tane PS5 almak istiyorum. Daha önce 2. el konsol almış olanlar varsa nelere dikkat etmem gerektiğini söyleyebilir mi? Hangi CFI kodlu cihazlarlar alınmalı-alınmamalı gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slim alacaksan CUH koduyla uğraşmana gerek yok bir kronik sorunu yok, garantisi olan cihazları al satıcıdan oyun oynarken ısı ve fan sesini atmasını iste.

Slim alacaksan CUH koduyla uğraşmana gerek yok bir kronik sorunu yok, garantisi olan cihazları al satıcıdan oyun oynarken ısı ve fan sesini atmasını iste.
Sarı sitede uyguna ps5 fat kasa buldum. Param güvendeyle gönderiyor, CFI-1216A. Uygun fiyata slim bulamadım maalesef. Bu cfi numaralı cihazlar nasıldır sizce?

Sarı sitede uyguna PS5 fat kasa buldum. Param Güvende'yle gönderiyor, CFI-1216a. Uygun fiyata Slim bulamadım maalesef. Bu CFI numaralı cihazlar nasıldır sizce?

2022 çıkışlı model bilinen bir kronik sorunu yok ama muhtemelen garantisi bitmiştir en son çıkan fat kasa sürümü bu, bütçeniz yetiyorsa garantili cihazlara yönelin fakat kısıtlıysa bu da iyi bir model.Fat kasa alacaksanız en mantıklısı bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı