İkinci el Redragon K552 alınır mı?

fiqt

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar klavyem çok kötü ve çok yer kaplıyor. Redragon K552 modelini pazarlıkla 600e kadar indirdim sizce alınır mı? Söylenene göre sadece 3 ay kullanılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatta başka klavyeler varmı bilmiyorum ancak yaklaşık 1,5-2 yıldır kullanıyorum bu klavyeyi. Hiç bir sorununu görmedim. Gayet güzel bir klavye. Mekanik hissi olsun, tepkime süresi olsun, gayet kaliteli.

Benzer modelini kullanıyorum ve memnunum özellikle arkadaşında dediği gibi mekanik hissi kaliteli bayağı hoşuma gidiyor 600'e alınabilir.

Arkadaşlar alsam mı bilemedim bütçeyi birkaç gün sonra 2.5kya çıkarabilirim. K552 ile daha pahalıya alacağım bir klavye arasın da dağlar kadar fark olur mu sizce çünkü 600TL iyi fiyat şu anki klavyem berbat ötesi diyebilirim hem çok büyük hem çok kötü hangi klavyeye geçersem geçeyim mükemmel hissedeceğim kessin.

Olur bayağı hem de switch kalitesi olarak daha iyi bir klavye alırsın tavsiyem 2.5k bütçeye çıkman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…