İkinci el RTX 3080 - R7 3700X sistemin 27 bin TL'ye satılması normal mi?

casse

Picopat
Daha fazla  
Sarı sitedeki ikinci el sistem gereğinden fazla ucuz. RTX 3080, R7 3700X, 16 GB RAM 3200 Hz lisanslı W11 Pro 600W PSU ve Samsung Odyssey 24 inç (1080p) fiyatı ise 27.000 klavye mouse dahil.
Bana inanılmaz ucuz geldi. Üstelik arkadaş bahsi geçen sitedeki para koruma uygulamasıyla ilana koymuş. Aslı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Size WhatsApp'tan sahte sahibinden linki atacak kesin, biraz yazın dolandırıcı olduğu kesin gibi. Direkt ilan no sunu sahibinden.com'a yazarak alırsan dolandırılmazsın.

Örnek bu şikayette olduğu gibi. Dolandırıcı sahte site hazırlayıp gerçek Sahibinden'e yem ilanı koyuyor devamı için WhatsApp'tan sana sahte sitesinin linkini atıyor eğer dikkat etmezsen sitenin uzantısına isim adına paran uçuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitorun kendisi ikinci elde 2.5-3k falan eder (Odyssey G3 oldugunu varsayiyorum, sifiri 4k zaten). 3080 ikinci elde saglikli alman gereken fiyat 10-12k'yi gecmeyecek. 3-4k islemci ikinci elde olsa simdiye kadar en ustten alsan hepsini 19k ediyor. Kalan kisimlarda rahat rahat doldurulur 8k'ya. Bence normal fiyat. 3080 ikinci elde cok pahali degil.

Size WhatsApp'tan sahte sahibinden linki atacak kesin, biraz yazın dolandırıcı olduğu kesin gibi. Direkt ilan no sunu sahibinden.com'a yazarak alırsan dolandırılmazsın.

Örnek bu şikayette olduğu gibi. Dolandırıcı sahte site hazırlayıp gerçek Sahibinden'e yem ilanı koyuyor devamı için WhatsApp'tan sana sahte sitesinin linkini atıyor eğer dikkat etmezsen sitenin uzantısına isim adına paran uçuyor.
Yok hocam adama yazdım, yarın gelip test edebilirsiniz dedi. Link falan atmadı yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı