İkinci el RTX 3090 mı ikinci el 6900XT mi?

Kanka bana 15'e satsan 3080 Ti'yı

15'e almak kazıktan başka bir şey olmaz.

Bence 3090 al gec. Bende kullanmıştım 6900XT sürekli watman hatası filan. Şimdi RTX 3080 Ti kullanıyorum. Kafam çok rahat.

WattMan falan yok artık.

Hocam 3090 Ti aldım daha 2 ay oldu hiçbir sıkıntısı yok satmayı düşünüyorum, eğer ki bütçen yeterse 24 bin liraya size bırakabilirim.

Modeli: ASUS TUF 3090 Ti 24 GB OC.

24K nedir adam mı kazıklıyorsunuz? 15k maksimum değer.

knk bana 15 e satsan 3080 ti yı
Yok kanka satılık değil. 7-8 ay oldu alalı.Daha tam tadını çıkaramadım. Belki 30 oyun yükledim hepside aa oyunlar. Ama valoranttan başka oyun oynamıyorum. Diğer oyunlar çok ama çok az. Sistemi toplarken valorantın sadece adını duyuyordum. Hayalim aa oyunları yüksek grafiklerle oynamaktı. Keşke valorantı hiç yüklemeseydim

Son düzenleme:
O ekran kartları üst seviye sen 2k monitörden aşağısına kullanman doğru olmaz.ikinci el riskli ne olacağı belli olmaz.

O ekran kartları üst seviye sen 2k monitörden aşağısına kullanman doğru olmaz.ikinci el riskli ne olacağı belli olmaz.
4k monitör ile kullanacağım zaten tabi ki risk ancak benim bütçemde böyle bir sistem toplamak için ne yazık ki risk almak gerekiyor.

WattMan falan yok artık.

Yok diyen yalan söylüyordur, daha 1 2 hafta önce 6900 XT kartın hiçbir oyunu açmadığını söyleyen birisi vardı, Recep Baltaş bile yardım etmeye çalıştı da adamın sorununu çözemedik, yine aynı şekilde RDR2 ve diğer birkaç oyunda doku bozulmalarını AMD bile driver güncellemelerinde kabul ediyor ve sorun olarak gösteriyor. Bende RDR2'de yaşadım aynı sorunları. Sık olmasa da MW2 oyunun kendi kendine kapanıp "Driver tanı hatası" uyarısını yani Wattman aldığımı gördüm.

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-10_131254319.png
    70,1 KB · Görüntüleme: 51

1 konu kaideyi değiştirmez, o kartta donanımsal sorun çıktı sonra. WattMan doğrudan driver ile ilgili değil.

1 konu kaideyi değiştirmez, o kartta donanımsal sorun çıktı sonra. WattMan doğrudan driver ile ilgili değil.
Dediğim gibi daha önceki sistemim r9 5900x ve rx 6900xt idi. Sürekli watman hatası. Hadi onu gectim. Bazı aa oyunlarda misal rdr2 oynuyorum at koşuyor yada yürüyor, yada karakter koşuyor filan, 10 metre ilerisi parca parca donarak geliyordu yani görüntü takıla takıla geliyordu. Yani biraz hızlı hareket halinde 10 metre ötedeki cisimler, dağlar, taşlar , ağaçlar önce bulanık sonra takıla takıla düzeliyordu.Ben amd kötülemek için demiyorum ama ufak tefekte olsa böyle sorunlar titiz biri için can sıkıyor. Tabiki nvidia da mükemmel değil.

Tamam da dediğiniz sürücü ile alakalı değil. Ya işlemci ya disk kaynaklı oluyor.

Tamam da dediğiniz sürücü ile alakalı değil. Ya işlemci ya disk kaynaklı oluyor.

Aynı işlemci ve diske NVIDIA kart taktığımızda niye problem olmuyor peki? Her WattMan hatasında aynı şey söyleniyor, kart kusursuz mükemmel, ya driver sorunludur ya da diğer parçalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…