İkinci el S23 mü sıfır S22 mi?

rga4234

Femtopat
Daha fazla  
Benim için önemli olan telefon tasarımı küçük, batarya, kamera oyunla işim yok telefonda hangisi daha mantıklı olur bütçem 24K oda en fazla sizce hangisi olur?

S23 Fe daha iyi bir tercih olabilir.
s23fe çok kalın ondan dolayı istemedim s22 nin hem tasarım hemde kamerası daha iyi baktım hepsine yoksa güzel telefon

S23 FE alırdım şahsen. Bütçe çok düşük olmadığı sürece 2. el işini pek doğru bulmuyorum.
vallaha garantiside var baktıklarımın ama tabi ne olduğu bilinmez doğru diyorsunuz

Temiz bulursanız S23 sakın yenilenmiş almayın.
yenilenmiş asla almam da s23 temiz buldum gibi garantisi de var 11 aylık şuan alınır mı 2. el 23k fiyatı genel olarak hep

S23FE çok kalın ondan dolayı istemedim S22'nin hem tasarım hem de kamerası daha iyi baktım hepsine yoksa güzel telefon.

Vallaha garantisi de var baktıklarımın ama tabii ne olduğu bilinmez doğru diyorsunuz.

Yenilenmiş asla almam da S23 temiz buldum gibi garantisi de var 11 aylık şu an alınır mı? 2. el 23K fiyatı genel olarak hep.

Bana kalırsa alınır test edip almanızı öneririm ama.

2.ele bulaşma bence s22 al geç kafan rahat olur en azından ayrıca çok fark olduğunu düşünmüyorum aralarında
s22 bataryası 60hz de kurtarır mı günü oyun oynamıyorum telefonda bazıları kurtarıyor diyor ısınma problem değil benim için oppo a16 vardı bende oda ısınıyordu

Bana kalırsa alınır test edip almanızı öneririm ama.
bizim burada satan yok işte param güvende ile alacaktım ondan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı