İkinci el S23 Ultra alınır mı?

Kdr454

Kilopat
Makaleler
1
Yer
TR
Daha fazla  
Merhaba.
Cihaz çok temiz ve 7 ay resmi Samsung garantili. TR cihazı.
Güvendiğim bir telefoncu satıyor fakat fiyat olarak 36 bin TL diyor.
Ben onu pazarlıkla en kötü 34'e alırım fakat o para eder mi acaba bilemiyorum.

Kullanıcıdan alsam, 28 bine falan çözülebilir gibi geldi bana ama 5 dk araştırma ile söylüyorum bunu. Sizce fiyatı ideal midir?
Piyasayı bilen söylerse sevinirim.

Hocam telefon temizse bence tanıdıktan almak iyidir yani garanti veriyorsa. Tanımadık kişi suya mı soktu toz mu girdi onun dediği kadar biliyorsun. Ama arada 8 bin lira oynaması tabi fazla. Ama aldığın cihaz gayet güzel şuan sıfırı kaç bilmiyorum ama en az 6 yıl götürür, en az 256gb olmasına dikkat edin alırken.

Bu yazın babam 24-25k civarına S23 almıştı 2-3 aylık diye hatırlıyorum.
Hocam o S23, bu S23 Ultra. Bende S23'ü sıfır 5 ay önce 27 bin liraya almıştım.

Hocam telefon temizse bence tanıdıktan almak iyidir yani garanti veriyorsa. Tanımadık kişi suya mı soktu toz mu girdi onun dediği kadar biliyorsun. Ama arada 8 bin lira oynaması tabii fazla. Ama aldığın cihaz gayet güzel şu an sıfırı kaç bilmiyorum ama en az 6 yıl götürür, en az 256 GB olmasına dikkat edin alırken.

Hocam o S23, bu S23 Ultra. Bende S23'ü sıfır 5 ay önce 27 bin liraya almıştım.

Arada 8 bin oynuyor mu bilmiyorum ikinci el piyasasına hakim değilim ve maksimum 1 sene kullanıp satarım ben genelde telefon sık değiştiren biriyim.

Arada 8 bin oynuyor mu bilmiyorum ikinci el piyasasına hakim değilim ve maksimum 1 sene kullanıp satarım ben genelde telefon sık değiştiren biriyim.
Hocam o zaman siz bilirsiniz yani tanıdıklar genelde fiyatı düşük tutar diğerlerine göre ama eğer 28 bin liraya bulduklarınızda garantisi varsa en az 256 ise bence alınır. Sonuçta satacaksınız ve satma aşamasını da düşünmelisiniz, garanti neyse de depolama önemli. Ben olsam ucuzuna yönelirdim çünkü 1 yılda su sorunu da olsa toz sorunu da olsa göze gelmez sonuçta kısa vade kullanacaksın başkası düşünsün.

Türkiye sınırları içerisinde bu segmetteki telefonları sıfır almak lüks oldu.
Veya bir telefonun içinden geçerek sıfır alabilirsin. Ben 4-5 yılda bir telefon değiştiriyorum sıfır almak için. Ama artık sıfır almayacağım önermem de oda yavaşlıyor, en fazla 2 yılda bir telefon değiştirecen hem yenilik olsun hem farklılık olsun.

İkinci el telefonlardan uzak durun arkadaşlar, içi açılmıştır muhtemelen.

Şöyle boş şeyler yazıp konuyu işgal etmeyin rica ediyorum. İçi açılmış veya parça değişmiş cihazdan zarar gelmez orijinal değişim yapıldıysa eğer. Sıvı teması veya anakart hasarı olmadıkça tamirli cihaz alınır.

Arkadaşlar fiyat hakkında yorum yapabilecek başka birileri var mı?

Şöyle boş şeyler yazıp konuyu işgal etmeyin rica ediyorum. İçi açılmış veya parça değişmiş cihazdan zarar gelmez orijinal değişim yapıldıysa eğer. Sıvı teması veya anakart hasarı olmadıkça tamirli cihaz alınır.

Arkadaşlar fiyat hakkında yorum yapabilecek başka birileri var mı?

Sorun da bu zaten, içi açılıp orijinal parçalar alındıysa ne anlamı kaldı ki? Orijinal ekranı alıp muadil taksa telefon yarı fiyatına düşer zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı