Bu fiyata hazır sıfır sistem almak daha mantıklı hocam. Bütçe ne tam olarak?
Geç baktım kusura bakmayın hocam bütçem 20 30 arası.
Hocam direk sıfır bilgisayar alın hiç uğraşmayın 2.el. Yeni bir konu açabilirsiniz daha çok yardımcı olan olur.
Hocam bu fiyatlara güzel performanslı sıfır sistem önerebilir misiniz acaba.
İkisi de alınmaz. Bu attığım sistemi alın. RAM'i 140 TL farkla Kingston seçin.Merhaba 2 tane sistem buldum ama hangisini alsam kararsızım size de danışmak istedim.
Sistemleri oyun için alacağım hangisi en yüksek performansı verir oyunlarda?AMD R5 5600X - RTX 4060 TI - A520M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600X - RTX 4060 TI - A520M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İkisi de alınmaz. Bu attığım sistemi alın. RAM'i 140 TL farkla Kingston seçin.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Monitör de bütçeniz yetiyorsa bunu alın.
Hocam sistemden sisteme değişiyor. Attığım sistem şuan popüler, stoklar bitmeden alın derim. RAM'i 140 TL farkla Kingston yapmayı unutmayın.Hocam ikisi de aynı sistem değil mi neden bu kadar fiyat farkı var.
Teşekkür ederim hocamHocam sistemden sisteme değişiyor. Attığım sistem şuan popüler, stoklar bitmeden alın derim. RAM'i 140 TL farkla Kingston yapmayı unutmayın.
İkisi de alınmaz. Bu attığım sistemi alın. RAM'i 140 TL farkla Kingston seçin.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Monitör de bütçeniz yetiyorsa bunu alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.