İkinci el Xbox One S vs ikinci el PS 3

SquLancesinyo

Hectopat
Merhaba canlar, ben ortalama bir ergenim ailemden oyun konsolu istiyorum. İkinci ele ikna oldular peki ikinci el Xbox One S mi yoksa ikinci el PS 3 mü Xbox 3250 PS 3 3000 lira (PS 3 daha ucuz olabilir) diye hatırlıyorum. Eminim PS 3'te daha ucuz modeller vardır fakat bundaki FIFA 21 gibi oyunlar ilgimi çekti. Xbox One S istiyorum ne de olsa Game Pass'im var ama PS 3'teki oyunlar beni vazgeçtiriyor. FIFA 21 PES 21 GTA 5 Mortal Kombat (kaç bilmiyorum) gibi oyunlar var. Bu konuda fikriniz nedir ayrıca ben Call of Duty Black op 2'yi dayımın PS'sinde oynuyordum fakat bir anda CD kırıldı o yüzden yarım kaldı ve oyun çok hoşuma gitmişti. Fakat internett CoD Black Ops 2'nin Xbox One S için CD'sin bulamıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Önerim One S, çok daha yeni bir konsol.

Kesinlikle Xbox One S.

ben 3 yıl önce bu ikili arasında kaldığımda xbox one s aldım ve memnun kaldım passte ki oyunlar çok iyi tavsiye xbox üzerinde yaparım

One s alın geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…