okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 9 Şubat 2022 #1 Diyelim ki: YKS'de makine mühendisliğini kazandım, makine okudum ve mezun oldum. Tekrardan üniversite'ye kayıt olsam YKS'ye yeniden mi girmem gerekiyor? Yani makine müh. Okuyup sonra bilgisayar mühendisliğine YKS'siz girebilir miyim?
Diyelim ki: YKS'de makine mühendisliğini kazandım, makine okudum ve mezun oldum. Tekrardan üniversite'ye kayıt olsam YKS'ye yeniden mi girmem gerekiyor? Yani makine müh. Okuyup sonra bilgisayar mühendisliğine YKS'siz girebilir miyim?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 9 Şubat 2022 #2 Tekrar sınava girmen gerekiyor tabii ki de. Müh. fakültesini en az 4 yılda bitireceksin ve TYT puanı 2, AYT puanı 1 yıl boyunca geçerlidir. Artı 0 Eksi
Tekrar sınava girmen gerekiyor tabii ki de. Müh. fakültesini en az 4 yılda bitireceksin ve TYT puanı 2, AYT puanı 1 yıl boyunca geçerlidir.