sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ikinci bir monitör almayı düşünüyorum fakat nereye takmam gerektiğini ve hangi kabloya ihtiyacım olduğunu bilmiyorum.
Şu anki monitörüm klasik mavi VGA ile bağlı, 2. monitör için nasıl yapmalıyım, ekran kartının üzerinde 2. VGA girişi var mı yoksa HDMI ile mi bağlamam gerekiyor?
Ekran kartım GTX 750 Ti, kasa arkası görsel ekliyorum:

WhatsApp Görsel 2023-09-17 saat 19.34.36.jpg

Hocam bu bahsettiğiniz kabloları nereye bağlayacağım acaba?
Üstte eklediğim görselden yola çıkarak belirtmeniz mümkün mü?
Dvi 24+1 yada hdmi girişi olan bir monitör alın ardından bir kablonun ucunu dvi ise en soldaki hdmi ise en sağdakine takın ardından kablonun bir diğer ucunuda monitöre takın ve sistemi çalıstırın sonra windowstan felan bir kaç ayar olması lazım ve bu ayarları yapmanız lazım yoksa görüntü gelmez ekran yansıtla alakalı bir ayar olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ytden bakabilirsiniz.

DVI 24+1 ya da HDMI girişi olan bir monitör alın ardından bir kablonun ucunu DVI ise en soldaki HDMI ise en sağdakine takın ardından kablonun bir diğer ucunuda monitöre takın ve sistemi çalıstırın sonra Windows'tan falan birkaç ayar olması lazım ve bu ayarları yapmanız lazım yoksa görüntü gelmez ekran yansıtla alakalı bir ayar olması lazım yanlış hatırlamıyorsam YT'den bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam ama aklıma takılan bir kısım var.
Benim attığım görselde bir vgi kablosu var gördüğünüz üzere, bunun solundaki DVI sağındaki HDMI oluyor anladığım kadarıyla değil mi?
Şu anki monitörümde HDMI yok VGA + DVI var, aynı monitörden almayı düşünüyorum, o zaman DVI kablosu alıp ekran kartındaki en soldakine ve montiördeki DVI'a taktığımda halletmiş olurum değil mi?
Teşekkür ederim tekrardan.

Teşekkür ederim hocam ama aklıma takılan bir kısım var.
Benim attığım görselde bir vgi kablosu var gördüğünüz üzere, bunun solundaki DVI sağındaki HDMI oluyor anladığım kadarıyla değil mi?
Şu anki monitörümde HDMI yok VGA + DVI var, aynı monitörden almayı düşünüyorum, o zaman DVI kablosu alıp ekran kartındaki en soldakine ve montiördeki DVI'a taktığımda halletmiş olurum değil mi?
Teşekkür ederim tekrardan.
En soldaki dvi ortadaki vga sağdaki hdmi monitörünüzün dvi girişini atın ona göre kablo önereyeyim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1947688

Sanırım bundan lazım değil mi hocam? Girişlerden anladığım kadarıyla.
Eki Görüntüle 1947736
2.Olarak kullancağınız monitörün fotoğrafı değilmi bu ?

Eki Görüntüle 1947688

Sanırım bundan lazım değil mi hocam? Girişlerden anladığım kadarıyla.
Eki Görüntüle 1947736
Eğer fotoğrafını attığınız monitör 2.monitör olacaksa attığınız dvi kablosu olmaz. Ekran kartının dvi girişini ve 2.Monitör olarak kullanacağınız monitörün arkasındaki dvi girişini çekin ve bir bilgisayarcıya gösterin o size uyumlu kabloyu verecektir zaten.

Son düzenleme:
2.Olarak kullancağınız monitörün fotoğrafı değilmi bu ?

Eğer fotoğrafını attığınız monitör 2.monitör olacaksa attığınız dvi kablosu olmaz. Ekran kartının dvi girişini ve 2.Monitör olarak kullanacağınız monitörün arkasındaki dvi girişini çekin ve bir bilgisayarcıya gösterin o size uyumlu kabloyu verecektir zaten.
Bildiğim kadarıyla o kablo iş görür. Dvi-d ve dvi-i birbiriyle uyumlu ve o kablo montirodeki yuvayada bilgisayardaki yuvaya da oturur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı