tolgaac Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 360 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. İşim gereği iki adet geçerli bordo pasaporta sahibim. Geçtiğimiz hafta bir pasaportuma yeni bir cihaz kaydettirdim. Diğer pasaportum ile farklı bir cihaz daha alabilir miyim? Bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar. İşim gereği iki adet geçerli bordo pasaporta sahibim. Geçtiğimiz hafta bir pasaportuma yeni bir cihaz kaydettirdim. Diğer pasaportum ile farklı bir cihaz daha alabilir miyim? Bilgisi olan var mı?
S SmartFace Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 633 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #2 Büyük ihtimal alamazsın. Tanımlamalar pasaport numarasına değil TC numarasına yapılıyor. 3 Yıl içinde 1 Cihaz kaydetme hakkın var.
Büyük ihtimal alamazsın. Tanımlamalar pasaport numarasına değil TC numarasına yapılıyor. 3 Yıl içinde 1 Cihaz kaydetme hakkın var.
tolgaac Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 360 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #3 SmartFace dedi: Büyük ihtimal alamazsın. Tanımlamalar pasaport numarasına değil TC numarasına yapılıyor. 3 Yıl içinde 1 Cihaz kaydetme hakkın var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirme için
SmartFace dedi: Büyük ihtimal alamazsın. Tanımlamalar pasaport numarasına değil TC numarasına yapılıyor. 3 Yıl içinde 1 Cihaz kaydetme hakkın var. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirme için