İkinci RAM yuvasına bellek takınca anakart ötüyor

mertcanmmd

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Masaüstü bilgisayarımın işlemcisini değiştirdim. Bir önce ki işlemcim i3-2120 şu an i5-3470 işlemcisini taktım. Malum işlemci değişimlerinde anakartın üstünde ki her şeyi çıkartıyorum. 2x4 1600 MHz RAM'lerim mevcut. İşlemci değişimini gerçekleştirdikten sonra ikinci RAM slotuna RAM taktığımda seri bir şekilde bip bip bip sesi tekrarlıyor ve reset atıyor kendisine. RAM'leri tek tek birinci slotta denediğimde RAM'lerde bir problem yok. 2. RAM slotuna baktığımda ise pinleri gevşemiş ya da çıkmış değil. Titizlikle işlemi gerçekleştirdiğim için bir sorun yok. Böyle bir problemle geçen sene de rastlamıştım fakat nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. BIOS pilini çıkarttım, BIOS'u resetledim her şeyi denedim fakat ikinci RAM'i taktığımda hiçbir şekilde açılmıyor. RAM slotunun bozulduğunu düşünmüyorum açıkcası. Sizlerin öneriniz var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci soğutucu vidalarını çok sıkarsan bazen yollara baskı yapıyor. Tam bu sorun olmasada benzer birşey yaşamıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı