İkinci RAM'e 2400MHz 16GB RAM vs 2x8 3200MHz RAM

Bu nedir arkadaş ne 2x8 merakıymış arkadaş şu an 16 GB yetiyor zaten diyerek 2 slot da dolduruluyor yetmediğinde 2'sini birden satmak zorunda kalacak e 8 GB kimsenin işine yaramayacak ileride oldu mu çöp.

Bence 1 tane tek kanal 16 GB 3200 MHz RAM alsın ileride bir 16 daha takarsın mis gibi götürür seni.

kendi undervolt rehberim. Ayrıca işi söktü götürüyor seviyesinde olan arkadaşımız @erengore . Etiketlemez isek ayıp olur.
Ben biraz hastayım iyi değilim ama yaparsanız Undervolt işini ThrottleStop ile yapın ve diğer çeşitli ayarlamaları oradan yapın.

İ7 10700 işlemcisinin aslında Undervolt'a ihtiyacı yok eğer ısınma sorunu yoksa şu an için.

Ben biraz hastayım iyi değilim ama yaparsanız Undervolt işini ThrottleStop ile yapın ve diğer çeşitli ayarlamaları oradan yapın.

İ7 10700 işlemcisinin aslında Undervolt'a ihtiyacı yok eğer ısınma sorunu yoksa şu an için.
Geçmiş olsun hocam umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz.

80 derece gibi bir sıcaklığa geldiği zaman MHz düşüyor bu da emin olmamakla beraber droplara sebep oluyor Warzone ve BF gibi işlemci kullanan oyunlarda donmalar ve FPS düşüşleri oluyor.

80 derece gibi bir sıcaklığa geldiği zaman MHz düşüyor bu da emin olmamakla beraber droplara sebep oluyor Warzone ve BF gibi işlemci kullanan oyunlarda donmalar ve FPS düşüşleri oluyor.
Hocam 80 derece işlemci için tehlikeli bir sıcaklık değil neden thermal thorttle geçtiğini bilmiyorum. BIOS ayarlarında vardır galiba ve fan curve nasıl? 80 derecede %80 güç ile çalışıyorsa normal. Fan curve ayarlama var ise sürekli %100'de çalışacak şekilde ayarlayın. Uçak gibi olur ama en azından sıcaklıklar düşer. Ses önemli değil, bilgisayar soğusun yeter diyor iseniz çekin %100'e olsun bitsin.

ThrottleStop yükleyin. Ana ekranın görüntüsünü atın.

Muhtemelen sorun ekran kartındaki Konfigürasyonda olabilir ama emin olmak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı