İl dışından sıfır araç alınırken nelere dikkat edilmeli?

Hocam sıfır araçta öyle çıkarsa artık diyecek bir sözüm yok. Hadi sök tak olur lokal boya vs.
Çıkıyor hocam kanalına bakabilirsin Tarcanlar'ın. Aracın devrini aldığın gün doğrudan götür Tarcanlar'a.
 
Hocam sıfır araçta öyle çıkarsa artık diyecek bir sözüm yok. Hadi sök tak olur lokal boya vs.
Ek olarak fabrika 2 kere boya atabiliyor, nadir de olsa sök tak vari şeyler görülebiliyor ayrıca hava yastıkları da farklı şekilde sabitlenmiş olabiliyor. Örneğin Kia ve Hyundai modellerde bantla sabitlenmiş oluyor ve ekspertizler "patlak" diyor halbuki fabrika çıkışı öyle onlar. O yüzden sıfır KM iken ekspertize gidin, elinizde her şeyin fabrika çıkışı olduğunun kanıtı olsun. Satarken başınız ağrımaz. Başka ekspertizler 0 KM araçtaki azıcık kalın boyaya tamamen boyalı diyor falan.
 
Ek olarak fabrika 2 kere boya atabiliyor, nadir de olsa sök tak vari şeyler görülebiliyor ayrıca hava yastıkları da farklı şekilde sabitlenmiş olabiliyor. Örneğin Kia ve Hyundai modellerde bantla sabitlenmiş oluyor ve ekspertizler "patlak" diyor halbuki fabrika çıkışı öyle onlar. O yüzden sıfır KM iken ekspertize gidin, elinizde her şeyin fabrika çıkışı olduğunun kanıtı olsun. Satarken başınız ağrımaz.
Ya bunlar basit şeyler aslında. Boya makinesini alan eksperim diye çıkmasa sorun olmaz. Arabanın kaportaya bakınca anlaşılıyor zaten boyalı olup olmadığı. Ama yine de mecburen gitmek gerek Tarcanlar'a.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı