P porkatal2003 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 132 Çözümler 2 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Esopral adlı ilacımı bugün içerisinde içmem gerekiyor ama bir türlü açamadım. Üstünde yazdığı şekilde 2 kez çevirdim ve üstüne bastırdım ama olmadı.
Esopral adlı ilacımı bugün içerisinde içmem gerekiyor ama bir türlü açamadım. Üstünde yazdığı şekilde 2 kez çevirdim ve üstüne bastırdım ama olmadı.
Çözüm Sofi96 2 Temmuz 2021 Merhaba, Üzerine ilk önce bastırıp sonra çevirmen gerekiyor. Yani bastırırken çevirebilmelisin ikisini aynı anda yapmalısın. Geçmiş olsun.
Merhaba, Üzerine ilk önce bastırıp sonra çevirmen gerekiyor. Yani bastırırken çevirebilmelisin ikisini aynı anda yapmalısın. Geçmiş olsun.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 2 Temmuz 2021 #2 Daha fazla baskı uygulamanız gerekli. Haşin olun. Artı 0 Eksi
Sofi96 Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 262 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 2 Temmuz 2021 #3 Merhaba, Üzerine ilk önce bastırıp sonra çevirmen gerekiyor. Yani bastırırken çevirebilmelisin ikisini aynı anda yapmalısın. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba, Üzerine ilk önce bastırıp sonra çevirmen gerekiyor. Yani bastırırken çevirebilmelisin ikisini aynı anda yapmalısın. Geçmiş olsun.
KS KS P porkatal2003 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 132 Çözümler 2 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #4 Üstüne bastırıp sonra çevirmem gerekiyormuş, ben bunu başta denemiştim ama az bastırmıştım o yüzden olmamıştı yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Üstüne bastırıp sonra çevirmem gerekiyormuş, ben bunu başta denemiştim ama az bastırmıştım o yüzden olmamıştı yardımınız için teşekkürler.