D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 8 Haziran 2015 #11 @Conficker Belasi sizin orda da mı bayileri yoktu? Başka yerden mi geldiler?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 8 Haziran 2015 #12 Optik kabloyu çektiler artık İzmir'i her yerinde Superonline Fiber var.
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 8 Haziran 2015 #13 @Conficker Belasi ben fiberden bahsetmiyorum. Bulunduğum ilçede Superonline bayisi yok. Başka yerden gelip ADSL bağlarlar mı? Sorum bu.
@Conficker Belasi ben fiberden bahsetmiyorum. Bulunduğum ilçede Superonline bayisi yok. Başka yerden gelip ADSL bağlarlar mı? Sorum bu.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 8 Haziran 2015 #14 Conficker Belasi dedi: Turkcell Superonline'a ısrarla başvur onlar gelir bizimki öyle geldi her gün başvurdum... Hemen Başvur - TURKCELL SUPERONLINE Genişletmek için tıkla... Bu Link'i kullan elbet gelicek adsl da alabilirsin. O linkten başvurunca Optik yoksa ADSL alabilirsin bayi olması gerekmiyor.
Conficker Belasi dedi: Turkcell Superonline'a ısrarla başvur onlar gelir bizimki öyle geldi her gün başvurdum... Hemen Başvur - TURKCELL SUPERONLINE Genişletmek için tıkla... Bu Link'i kullan elbet gelicek adsl da alabilirsin. O linkten başvurunca Optik yoksa ADSL alabilirsin bayi olması gerekmiyor.
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 8 Haziran 2015 #15 @Conficker Belasi ADSL bağlamak için başka şehirden bizim ilçeye kadar gelirler mi?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 8 Haziran 2015 #16 Yakın bayiden gelirler zaten ili bölgelere ayırmışlardır elbet bir bayiye düşüyordur orası.