Unreal Engine İle yapılan korku oyunu nasıl gözüküyor?

Gayet güzel grafiklere bayıldım ama geliştirirsen çok satar.

Hocam tek kişi olarak gerçekten çok güzel gözüküyor ve oyunun konusu hakkında araştırmak için gelen polisten bahsetmişsiniz fikirleriniz daha iyi olması için bence bu konu hakkında filmlere bakın, yaşanmış bir olay varsa o olayları inceleyin ve kilit noktaları yakalayıp oyununuzun içine ekleyin mesela örnek veriyorum film de polis içeriye giriyor tam içeri girecekken soğuk bir rüzgar esip geçiyor ve polis bir ürperti hissediyor mesela böyle bir örnek verilebilir ve bu örnekler çoğaltılabilir. Fikir ve diğer konular hakkında elimizden geldiği kadar yardım ederiz hocam. Bizden de kaliteli oyunlar yapan kişiler çıkarsa destek vermek boynumuzun borcudur.

Merhaba hocam geliştrici ekibine dahil olmak için iletişim olarak size nereden ulaşabilirim?

Kaç günde yaptınız?

Grafikler şahane görünüyor. Temaya bakılırsa daha karanlık bir ortamda dar bölümler oyuncuya fazlasıyla gerilim verecektir. Hikayesi yoksa yardımcı olmak isterim hikaye konusunda.

Visage çok iyi bir oyundu benim için türünün tek örneği ( klasik olanları saymıyorum ) hep aynı mekanik ve hep aynı his oyunlarda artık. Oynamadığım korku oyunu kalmadı 90's vs 2000 sonrası sayılı. Umarım uğraştıkça güzel bir şeyler çıkartırsın sen de...

5 saatte yaptim hocam. Onceki projemi 2 gunde yapmistim (ilk projemdi) onun tecrubesiyle bu kadar kisa surdu.

Instagram olabilir hocam. Link veya hesap ismi paylasmak yasak mi bilmiyorum.

Sosyal medya hesabınızın isminizi söyleyin yeter.

Hocam noldu oyunu çıkartabilirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…