Unreal Engine İle yapılan korku oyunu nasıl gözüküyor?

İyi geceler arkadaşlar, bir onceki projem sifirlanma nedeniyle tamamen kayboldu. Şu an yeni bir proje uzerinde calisiyorum, photorealistic korku oyunu projem nasıl olmus? Yorumlarinizi bekliyorum. (kaliteyi yukseltip izlerseniz daha iyi olur.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet güzel grafiklere bayıldım ama geliştirirsen çok satar.

Hocam tek kişi olarak gerçekten çok güzel gözüküyor ve oyunun konusu hakkında araştırmak için gelen polisten bahsetmişsiniz fikirleriniz daha iyi olması için bence bu konu hakkında filmlere bakın, yaşanmış bir olay varsa o olayları inceleyin ve kilit noktaları yakalayıp oyununuzun içine ekleyin mesela örnek veriyorum film de polis içeriye giriyor tam içeri girecekken soğuk bir rüzgar esip geçiyor ve polis bir ürperti hissediyor mesela böyle bir örnek verilebilir ve bu örnekler çoğaltılabilir. Fikir ve diğer konular hakkında elimizden geldiği kadar yardım ederiz hocam. Bizden de kaliteli oyunlar yapan kişiler çıkarsa destek vermek boynumuzun borcudur.

İyi geceler arkadaşlar, bir onceki projem sifirlanma nedeniyle tamamen kayboldu. Şu an yeni bir proje uzerinde calisiyorum, photorealistic korku oyunu projem nasıl olmus? Yorumlarinizi bekliyorum. (kaliteyi yukseltip izlerseniz daha iyi olur.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaç günde yaptınız?

Visage çok iyi bir oyundu benim için türünün tek örneği ( klasik olanları saymıyorum ) hep aynı mekanik ve hep aynı his oyunlarda artık. Oynamadığım korku oyunu kalmadı 90's vs 2000 sonrası sayılı. Umarım uğraştıkça güzel bir şeyler çıkartırsın sen de...

Hocam noldu oyunu çıkartabilirdiniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı