İleride PC oyunları keyif veriyor mu?

Eskiden iyi bilgisayarım olsun her oyunu oynayayım diye dert yanarken şimdi oyunları beğenmez oldum. Adam akıllı bir oyun sevemiyorum. Tek tük oyunlardan çok hoşlandım. Zamanla fikirlerin, zevklerin değişebilir.
 
Hikayeli oyunlar evet multiplayer hayır. Eskiden multiplayer oynarken (lisede) şimdi acayip boş bir aktivite geliyor. Singleplayer oyunlar bir sanat dalı gibi olduğu için (sinema, tiyatro) gibi tatmin oluyorum baya, bana bir şeyler katıyor. Mesela bioshock sayesinde Ayn Rand ve kitapları, felsefesi ile tanışmıştım
 
Şu an 13 ve 9.sınıfım bilgisayarım yok ve yıllarca alabileceğimi sanmıyorum. Liseyi bitirdikten sonraki yaşlarda PC keyif veriyor mu? Metin2 girip saatlerce kasabiliyor, CS:GO'da saatlerinizi geçirebiliyor musunuz?
45 yaşlarında tanıdığım bir abim var kendisi müzik öğretmeni, denk geldiğimiz zamanlarda birlikte çok kaliteli ve eğlenceli vakitler geçirmiştik sohbeti olsun oyun zevki olsun. Sana bağlı bir şey arkadaşların da dedikleri gibi.
 
Şu an 13 ve 9.sınıfım bilgisayarım yok ve yıllarca alabileceğimi sanmıyorum. Liseyi bitirdikten sonraki yaşlarda PC keyif veriyor mu? Metin2 girip saatlerce kasabiliyor, CS:GO'da saatlerinizi geçirebiliyor musunuz?
14 yıldır kullandığım PC'den süper makineye geçince deli gibi her şeyi oynama isteği geliyor.
 
Bu aslında yaşam stiline bağlı, ben oldum olası oyunlardan zevk alıyorum ancak sonda bahsettiğin Metin2'de kasılmak, CS'ye saatler gömmek benim için geçerli değil çünkü çok az zamanım oluyor günde en fazla 2 saat oynayabiliyorum bazen hiç oynamıyorum.
 
Her insan değişmez ama ben 21 yaşıma geldim ve artık girdiğim bir oyundan 5 dakika içinde çıkıyorum, hiçbir oyun keyif vermiyor. Direksiyon setim var o bile keyif vermiyor. Belki konsol keyif verir diye Xbox Series X veya PS4 Pro düşünmeye başladım ama fiyatları çok pahalı, alınca onlardan da sıkılırım diye korkuyorum.
 
23 yaşındayım, evet eğlenceli ama eskiden daha eğlenceliydi. Benim de küçükken hayalimdi üst düzey bir sistem kurmak. Kurdum istediğim oyunu da oynuyorum ama yorucu oluyor, rekabetçi oyunlar oynayamıyorum eskisi gibi. Daha çok hikayeli ve rahatlatıcı oyunlar, mesela Forza Horizon, Ori, GTA V, RDR gibi.

Ek olarak şu an oyun geliştiricisiyim meslek olarak ve yaptığım iş birçok oyundan daha eğlenceli geliyor.
 

Geri
Yukarı