İlişkiye ara vermek

İlişkiyi meşgul eden ve kendini geliştirmeye engel olan zararlı bir uyarıcı olarak görüyorsan sağlıklı bir ilişki değildir zaten. Yine de sebep söylemeden durup dururken ayrılmak çok yanlış bir şey.

Söylemeden gidersen 6 ay sonra bir kız olmayacak ve 6 ayda kız beklemekten ilgisini kaybedip başkasına gidecek.
Aga öyle başka brinie gidecek birisi değil , ben neler çektim bir bilsen . Çok içine kapalıydı belki 7-8 kere çok çok ağır hakarete maruz kaldım ilişkiye başlamadan önce yaani öyle ha diyince birlikte olunacak kız değil
Monk Mode nedir? Makine miyiz insan mıyız? Kendimi geliştirmeye daha çok zaman ayırıp diğer değişkenlere daha az vakit ayırmak yazılım programı olmuş la. ''Erkekler tüm uyarıcılardan kaçıp''. Buna ne kadar güldüğümü tahmin bile edemezsiniz :D. Dostum kız gördüm uyarıldım bunlardan kaçmalıyım bunlar benim dikkatimi dağıtıp beni başarısız kılmak için matrix evreninden fırlatılmış şeyler.
Kız değil ki sadece sosyal medya dizi vs. de işin içinde bir nevi hapishane gibi
İlişkiye ara vermek zaten hata ilişki bakkaldan sakız almaya benzemez zaten 6 ay olmadan kız senden ayrılır sonuçta ilişkinin ana amacı sevgi, saygı, ilgi.
Ayrılma değil be aga ara verme gibi düşünelim
Bence kıza bir şey söyleme döndüğünde hâlâ oradaysa (klişe olacak ama)senindir gittiyse de hiç senin olmamıştır.
Bende öyle düşünüyorum
Bir şey söyleme. Kızı da test edersin hem, kendini geliştirme konusunda sana destek oluyorsa doğru kişiyle ilerliyorsundur.
Haklısın aga
Gerçekten aşıksan zaten her ne olursa olsun onu bırakmazsın. Senin ilişki daha çok arkadaşlık gibiymiş.
Aşık değilim ama seviyorum kızı cidden. Demeye çalıştığım şey biraz da şu ders çalışırken bir bildirim gelmesi ya da dışarı çıkınca ayak uydurmak için fast food yemek vs. bunlar gelişmeyi önlüyor dikkat dağıtıyor. Bunlardan belirli süre kurtulmak istiyorum ama kızı da kaybetmek istemiyorum

Son düzenleme:
Aşık değilim ama seviyorum kızı cidden. Demeye çalıştığım şey biraz da şu ders çalışırken bir bildirim gelmesi ya da dışarı çıkınca ayak uydurmak için Fast food yemek vs. bunlar gelişmeyi önlüyor dikkat dağıtıyor. Bunlardan belirli süre kurtulmak istiyorum ama kızı da kaybetmek istemiyorum

Saçmalık. Siz de yaşadığınız şeye sevmek diyorsunuz, ilişki diyorsunuz. Günümüz ilişkilerinden olduğu ne kadar da belli. Ben şu anki eşimle 11 yıl birliktelikten sonra evlendim. İlk 3 yılda telefonu bile yoktu sadece sabah okuldayken arkadaşlarından yazıyordu bana, birbirimizle iletişimimiz buydu. Görmeden, duymadan, konuşmadan sevdim böyle yürüttüm ilişkiyi ve bu günlere geldim. Sevmek demek dikkatim dağıldı 6 ay ara verelim demek değildir. Bunu diyorsan, diyebiliyorsan, onsuzluğu aklından geçirebiliyorsun sevmiyorsundur zaten. Kendini kandırma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı