The Fallen Angel
Megapat
Söylemeden direkt bıraksam 6 ay sonra geri mi dönsem bilmiyorum.
Kusura bakma ama bu kafada birisininin sevgilisini sevdiğini düşünmüyorum, eşya mı bu bıraktığın yerde bulasın?
Kızdan ayrılarak ona iyilik yapmış olursun.
Söylemeden direkt bıraksam 6 ay sonra geri mi dönsem bilmiyorum.
Sana hiçbir şey söylemeden çekip giden birisini 6 ay beklemek mi? Hahaha.Bence kıza bir şey söyleme döndüğünde hâlâ oradaysa (klişe olacak ama)senindir gittiyse de hiç senin olmamıştır.
Aga öyle başka brinie gidecek birisi değil , ben neler çektim bir bilsen . Çok içine kapalıydı belki 7-8 kere çok çok ağır hakarete maruz kaldım ilişkiye başlamadan önce yaani öyle ha diyince birlikte olunacak kız değilSöylemeden gidersen 6 ay sonra bir kız olmayacak ve 6 ayda kız beklemekten ilgisini kaybedip başkasına gidecek.
Kız değil ki sadece sosyal medya dizi vs. de işin içinde bir nevi hapishane gibiMonk Mode nedir? Makine miyiz insan mıyız? Kendimi geliştirmeye daha çok zaman ayırıp diğer değişkenlere daha az vakit ayırmak yazılım programı olmuş la. ''Erkekler tüm uyarıcılardan kaçıp''. Buna ne kadar güldüğümü tahmin bile edemezsiniz. Dostum kız gördüm uyarıldım bunlardan kaçmalıyım bunlar benim dikkatimi dağıtıp beni başarısız kılmak için matrix evreninden fırlatılmış şeyler.
Ayrılma değil be aga ara verme gibi düşünelimİlişkiye ara vermek zaten hata ilişki bakkaldan sakız almaya benzemez zaten 6 ay olmadan kız senden ayrılır sonuçta ilişkinin ana amacı sevgi, saygı, ilgi.
Bende öyle düşünüyorumBence kıza bir şey söyleme döndüğünde hâlâ oradaysa (klişe olacak ama)senindir gittiyse de hiç senin olmamıştır.
Haklısın agaBir şey söyleme. Kızı da test edersin hem, kendini geliştirme konusunda sana destek oluyorsa doğru kişiyle ilerliyorsundur.
Aşık değilim ama seviyorum kızı cidden. Demeye çalıştığım şey biraz da şu ders çalışırken bir bildirim gelmesi ya da dışarı çıkınca ayak uydurmak için fast food yemek vs. bunlar gelişmeyi önlüyor dikkat dağıtıyor. Bunlardan belirli süre kurtulmak istiyorum ama kızı da kaybetmek istemiyorumGerçekten aşıksan zaten her ne olursa olsun onu bırakmazsın. Senin ilişki daha çok arkadaşlık gibiymiş.
Aşık değilim ama seviyorum kızı cidden. Demeye çalıştığım şey biraz da şu ders çalışırken bir bildirim gelmesi ya da dışarı çıkınca ayak uydurmak için Fast food yemek vs. bunlar gelişmeyi önlüyor dikkat dağıtıyor. Bunlardan belirli süre kurtulmak istiyorum ama kızı da kaybetmek istemiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.