İlişkiye ara vermek

Dostum senin için acı ama gerçek o sana yapsa aynısını sen beklersin ama (çoğu) kız beklemez başkasına gider bu böyle işler, bence kendini geliştirmek ilişkiden daha önemli çok ilerletmediyseniz ilişkinizi zor olur ama bırak gitsin çünkü beklemez. Sende kendini geliştirmeye fırsat bulamazsın.

Ben de öyle düşünüyorum. Birlikte gitse neden bırakayım ki? Ama olmuyor işte.
Kendimi sevmekle onu sevmek arasında bir seçim mi yapayım abi? Bazı olumsuz etkileri var ama seviyorum ve bu yüzden bir süre bundan uzaklaşıp ilişkiye devam etmenin nesi saçmalık?

Son düzenleyen: Moderatör:

Olumsuzluklar ilişkinden aldığın sevgiyle, güçle aşılır. Hayat hiçbir zaman toz pembe olmayacak. Karşına çıkan her zorlukta ilişkine 6 ay ara mı vereceksin? Dedim ya eğer 6 aylık bir arayı ve onsuz geçireceğin zamanı düşününce gözün korkmuyorsa zaten o gerçek bir ilişki değildir. Ve tabii kız seni seviyorsa onu bırakıp gittiğinde ona vereceğin zarardan bahsetmiyorum bile. Gerçekten iki tarafında sevdiği bir ilişkide böyle bir sebepten dolayı ara vermek bencilliktir. Kendini hayatını tabii ki düşüneceksin ama sadece kendi hayatını düşünüp karşındakini olmayacak hallere de sokmayacaksın. Oturup konuşacaksın derdini anlatacaksın sevdiğinle bu işe birlikte bir çözüm arayacaksın. Ondan kaçmak yerinde ondan güç almayı dene.

Seninkinin ilişki olduğuna emin misin? Bana daha çok arkadaşlık gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…