Rehber İlk 1000'e giren birinin gözünden: YKS sınavına nasıl çalışılır ve nasıl derece yapılır?

Tek endişem 2024 faktöriyel veya 2025 abcabc sorusu gibi sorular. Yorum kazanmak için o zaman son zamanlara doğru video izlemek daha mı mantıklı olur?
Soru izlemek falan bunlar son yapılacak işler öncesinde piyasadaki sağlam tüm deneme kaynaklarından ayt mat denemelerini bitir soruların tiplerini öğren. Öneri olarakta benim hatırladığım kadarıyla bahsettiğin tarzda ilk 10 15 sorudaki denklem sorularını en iyi soran yayın Bilgi Sarmaldı. Son 2 3 aya bırakmak gibi bir gaflete düşme çünkü emin ol o dönem çözme fırsatın olmayacak. Bahsettiğin soruların ikiside aşırı basit sorular özellikle abc sorusunun benzerlerini tyt denemelerinde bile birçok kez çözmüşümdür. Sadece normalde TYT sorularında genelde böyle sorular 3 basamaklıyken burada ayt olmasından mütevellit 6 basamak seçmişler ki öğrenci değer verirken zorlansın diye. Haricinde 1001 in 11 e bölündüğünüde fark ettikten sonrası çook rahat bir soru.

Soru izlemek falan bunlar son yapılacak işler öncesinde piyasadaki sağlam tüm deneme kaynaklarından AYT mat denemelerini bitir soruların tiplerini öğren. Öneri olarak da benim hatırladığım kadarıyla bahsettiğin tarzda ilk 10 15 sorudaki denklem sorularını en iyi soran yayın Bilgi Sarmal'dı. Son 2 3 aya bırakmak gibi bir gaflete düşme çünkü emin ol o dönem çözme fırsatın olmayacak. Bahsettiğin soruların ikisi de aşırı basit sorular özellikle abc sorusunun benzerlerini TYT denemelerinde bile birçok kez çözmüşümdür. Sadece normalde TYT sorularında genelde böyle sorular 3 basamaklıyken burada AYT olmasından mütevellit 6 basamak seçmişler ki öğrenci değer verirken zorlansın diye. Haricinde 1001'in 11'e bölündüğünüde fark ettikten sonrası çok rahat bir soru.

Ocak tatilini 2 hafta daha uzatıp hedef net arttırma taktiğinizi uygulayacağım. Fakat bir sorum olacak. Benim AYT fiziğim muhtemelen ocak sonuna kadar falan bitecek. Ben AYT fen derslerini tek kitaptan çözüyorum şu an. 2. kitapları da dediğiniz taktikle 10 günde 1 ders bitirmeyi düşünüyorum. Ama AYT biyolojim ve kimyam biraz geride kaldı. Yani daha biyolojide genden proteine ve fotosentezi bitirdim. Kimyada da 1. ve 3. ünite bir de elektrik ve kimya bitti. Bu dersler için 2. kitaba ne zaman başlayayım? Tatilde 10 günde 1 kitap bitirip AYT feni +30 üstüne çıkarmayı planlıyorum. Fakat konularım tatile kadar bitmeli mi? Siz ne önerirsiniz bu durumda?

@Kreof0 Hocam temelden başlayıp önümüzdeki yaklaşık 6 aylık süreçte,
TYT Sınavında 100-200k bandında yapabilmek mümkün mü ? nasıl bir yol önerirsiniz ?
Hızlı şekilde dil bilgisi çalışması yapıp arkasından yapacağınız sosyal ve ilk 12 konu çalışmasıyla netleriniz 60 civarına gelecektir. Fenden basit ve sürekli çıkanları tarayıp 10 net yapabilirseniz sonrasında ufak bi problemler çalışıp hedefinize ulaşırsınız. 6 ay TYT için muhteşem süre yetişir.

Ocak tatilini 2 hafta daha uzatıp hedef net arttırma taktiğinizi uygulayacağım. Fakat bir sorum olacak. Benim AYT fiziğim muhtemelen ocak sonuna kadar falan bitecek. Ben AYT fen derslerini tek kitaptan çözüyorum şu an. 2. kitapları da dediğiniz taktikle 10 günde 1 ders bitirmeyi düşünüyorum. Ama AYT biyolojim ve kimyam biraz geride kaldı. Yani daha biyolojide genden proteine ve fotosentezi bitirdim. Kimyada da 1. ve 3. ünite bir de elektrik ve kimya bitti. Bu dersler için 2. kitaba ne zaman başlayayım? Tatilde 10 günde 1 kitap bitirip AYT feni +30 üstüne çıkarmayı planlıyorum. Fakat konularım tatile kadar bitmeli mi? Siz ne önerirsiniz bu durumda?
Açıkçası bence biyolojide geldiğiniz yerden sonrası tamamen ve oturtarak en fazla 3 gün sürer testleri dahil. Kimyada sadece organik kalmış ki görünenden çok daha kolay bir konu testleride çok hızlı çözülebilir. Bence tatile kadar konuları 1 er kez bitirip tatil başında hiç konu çalışmadan 2. kitaptan testlere girişip testlerde patladığınız konuları tekrar etseniz işinize bayağı bi yarar. -Tatilde 1 ayda o testleri bitirseniz deneme çözmeden 30 net olursunuz zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı