İlk 200 Bin'e girmek için ne kadar çalışmak gerek?

Merhaba, bir şey sormak ve bazı şeyleri düzeltmek istiyorum. Temel matematiğim yetersiz demiştim soruları çözmedim (sebebi bilmiyor olmam değil unutmuş olmam videoda görünce hemen hatırlayıp sorunu çözdüm ayrıca not tutuyorum daha sağlıklı oluyor). En azından bazılarını. Şimdi şu sete başladım sorunlarımın olduğu yerleri gördüm. Bu set sonrası sorunlarımı çözeceğime inanıyorum. Ayrıca Türkçe için ekstra olarak Benim Hocam kanalının 2021 Türkçe Ders Notu adlı kitabı alayım mı? Video da bahsedip duruyor da.

Edit: Elimdeki kitaplar bitince Palme yayın evinin kitaplarını almayı düşünüyorum. Biyoloji için en azından YouTube yorumlarında öğrenciler övmüş. Siz bu yayın evi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Palme yayın evinin kitaplarını almayı düşünüyorum. Biyoloji için en azından YouTube yorumlarında öğrenciler övmüş. Siz bu yayın evi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Palme'nin biyoloji ve kimyasını 2 senedir yani 9 ve 10.sınıfta kullandım. Gayet memnunum. Ama fiziği ve matematiği için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. TYT olarak satın aldığım zaman da Palme'yi biyoloji ve kimya için kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı