İlk Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri

Intel Pentium 4 3.00 GHz
1500 GB Ram
Geforce 6600 256 MB Bellek
Windows XP
100 GB HDD

2015 senesine kadar kullandım ve artık en son her hafta bit pazarından tanesi 3-4 TL'ye 5 tane güç kaynağı alıp, onu bilgisayara takardım ve sadece bir tanesi 1 hafta falan götürürdü. Sonra bir anda bilgisayar kapanırdı ve elimdeki bol miktardaki güç kaynaklarından birini takardım. Sanırım tehlikeli bir şey.

Ekranım da tam böyle bir şeydi. Bunun gri haliydi.

Ekran da dahil, kasayı direkt İnternet Cafe'den 320 TL'ye falan almıştım. Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama şu an satın almak yerine aynı parçaları, ekranı ve kasayı vesaire İnternet'ten toplayarak satın alsam daha ucuza getiririm diye düşünüyorum.

Adını unuttum ama İnternet Cafe'lerde bir tane program var ve müşteriler bilgisayara 1 MB'lik şey indirse bile bilgisayar kapandığında, indirilen tüm programlar ya da dosyalar siliniyordu. Satın alırken onu halletmemişiz ve yüklenmesi, kurulumu vesaire toplam 6 saatimi alan oyunu 4 defa yükleyip, en sonunda elimde kasa ile sürekli İnternet Cafe'ye gidip, oradan neden böyle olduğunu sormuştum. Bir kod vermişlerdi ve onu girince düzelmemişti. Bakkaliye format için 15 TL aldı. Ki o ağır kasayı defalarca taşımaktan hem kollarım, hem belim gitmişti. İçinizdeki en rezil durumu yaşayan benim sanırım.

69a6ed399c97ec28253c7f3b029daa32.png

Son düzenleme:
IBM NetVista A40 6578'di ama özelliklerini hatırlamayı geç bilmiyorum bile. Benden ne çekmişti zavallım. Çok hor kullandım ondan sonraki bilgisayarlarımı düşününce. Babam karne hediyesi diye almıştı.

Intel Pentium 4 3.00 GHz
1500 GB Ram
Geforce 6600 256 MB Bellek
Windows XP
100 GB HDD

2015 senesine kadar kullandım ve artık en son her hafta bit pazarından tanesi 3-4 TL'ye 5 tane güç kaynağı alıp, onu bilgisayara takardım ve sadece bir tanesi 1 hafta falan götürürdü. Sonra bir anda bilgisayar kapanırdı ve elimdeki bol miktardaki güç kaynaklarından birini takardım. Sanırım tehlikeli bir şey.

Ekranım da tam böyle bir şeydi. Bunun gri haliydi.

Ekran da dahil, kasayı direkt İnternet Cafe'den 320 TL'ye falan almıştım. Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama şu an satın almak yerine aynı parçaları, ekranı ve kasayı vesaire İnternet'ten toplayarak satın alsam daha ucuza getiririm diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 354371
Hocam 1500 GB ram neymiş. Sizden hızlısı mezarda.

Hocam 1500 GB ram neymiş. Sizden hızlısı mezarda.

Üşenmem, mezardakini de yenerim. Hiç yılmadan bu bilgisayarın defalarca ameliyatını yapmışımdır. Ne diye yaptıysam. :D Senelerce 800x600 Low ayarlar 20 FPS GTA SA oynamışlığım var.

O sıralar Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün 1500 TL'ye 30 FPS GTA 5'i açan bilgisayarlarını görünce ailemin de katkısıyla Vatan'dan 1600 TL'ye bir bilgisayar topladım ve GTA 5'i 60 FPS'de falan açıyordu. Tabi ben HDD ve ekran almadan 1600'e getirmiştim. İyiydi yani. Yani şu anki bilgisayarım. Yanlış hesap yapmadıysam bununla da 2027 yılına kadar gideceğim.

2005 senesi olması lazım. Dönemin sistemiydi. 6 sene civarı idare etti.
  • Windows XP
  • 1 GB RAM
  • Intel Pentium IV
  • 256 MB Ekran kartı (NVDIA ama model ne hatırlamıyorum)
  • 80 GB HDD (sonradan bir HDD daha eklendi)
  • Bir de kasanın önünde Pegasus yazıyordu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı