İlk Bilgisayarınızın Sistem Özellikleri

Üzerinden çok uzun zaman geçtiği için çoğu bilgisini unuttum, 2003 yılında Carrefour'dan almıştık. Teknosa'nın bile doğru dürüst mağazası yoktu. RAM'i çok yanlış hatırlamıyorsam 256 MB idi. Sonrasında çift çekirdekli bir laptop almıştım da baya sükse yapmıştım ortamlarda :D
Yine aynı zamanlarda 256 MB'lık MP3 çalarım da vardı. :melek:

Asla unutmam.
Celeron 1700,
Gigabyte P4 titan 667 anakart
256 MB RAM
64 MB Geforce2 Mx440 ekran kartı.
40 GB IDE HDD
Bol gürültülü bir Floppy
Kazık fiyata itelenmiş bir CD-RW
Bozuk bir fax-modem kartı ( evet maalesef bozuk çıkmıştı, sonra gidip bir tane daha aldım)
15 inç tüplü Philips monitör

Bende sistemin özelliklerini hatırlamıyorum yaklaşık 20 yıl kadar oldu. Fifa 98'di galiba sadece o oyunu oynuyordum. Yalnızca ok tuşuna basıyor kaleye yakınlaşınca şut tuşuna basıyordum.

2000 yılında masaüstü Acer marka bir bilgisayar.
Oynadığım oyun diskete yüklü mayın tarlası ve harflerle oynanan bulmaca gibi tuhaf bir oyun. Özellikleri hiç hatırlamıyorum

Intel Core 2 Duo T2400
3 GB DDR2 @800 MHz RAM
ATI Mobility Radeon HD 3470
Seagate Momentus 256 GB 5400 RPM HDD

2008 yılında alınmıştı. Kullandığım ilk bilgisayar değildi ama kendime ait olan ilk bilgisayarımdı. Kullandığım ilk PC ise şöyle:

Pentium 4 @2.00 GHz (Modelini hatırlamıyorum.)
Intel Extreme Graphics 2 64 MB.
256 MB DDR2 RAM (Yazın 1 GB'a yükseltme yaptım.)
80 GB Fujitsu HDD.

Bu makine ise 2003 model bir DELL Inspiron.

ECS marka Anakart
Intel Q8300 CPU
Nvidia 9400 GT GPU
4 GB RAM
Windows Vista

İlk oyunum da(kendi bilgisayarımda) Harry Potter bilmem neydi. Sene 2009 falandı sanırım. En büyük hatam hazır sistem almak olmuştur. Exper, Casper pişmanlıktır. O zamanın parasıyla 2500TL tutmuştu bir de...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı