İlk Defa HD8000 Modelini Masaüstünde Görüyorum

Ee AMD masa üstü sistemler için 8'leri atlayıp direk 9'a geçmeyecek miydi ya :confused: Ayrıca mantık olarak serinin 8750 veya 8770 diye gitmesi gerekirdi 60 ne alaka, çakma falan olabilir ;)
 
Bu kartlar 8000 sersi kartlar değil aslında 7000 serisi Gpu'ların kullanıldığı kartlar sadece isimleri farklı. Ayrıca hiç bir zaman O.E.M olarak satılmayacaklar hazır pc'lerde gelecekler. Her 8000 serisi kartın 7000 serisi kartlarda karşılığı var fakat hangi kart hangisinin eş değeri tam olarak bilmiyorum. Sonuçta 7000 serisindeki gpu ları kullanıyorlar. Kısacası isimden başka bir değişiklik yok kartlarda :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saçma birşey bence. Yeni gpu çıkarmayıp aynı gpu'ya isim ekliyorlar. Pazarlama taktiği galiba. Sadece hazır pclerde geleceğine dair bir yazı okumuştum. Buda hazır pc çıkaran firmalara daha iyi pazarlama şansı sunuyor 'Bizim kart daha yeni buyrun' gibisinden. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı