canofficial.x
Hectopat
Sağlık testi için ilk defa kan vereceğim, önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Bazıları forumda bayıldığını falan söylemiş, tırstım açıkçası 
Sağlık testi için ilk defa kan vereceğim, önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Bazıları forumda bayıldığını falan söylemiş, tırstım açıkçası![]()
Sağlık testi için ilk defa kan vereceğim, önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Bazıları forumda bayıldığını falan söylemiş, tırstım açıkçası![]()
Gözlerini kapat.önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
Yanına meyve suyu al. Hemşireye ilk defa kan vereceğini söyle, kan alınırken derin bir nefes al ve dışarı bak. Kan verdikten sonra başın dönebilir, şekerinin düşmesi çok normal bu yüzden yanında getirdiğin meyve suyunu iç. Eğer cok uzun aç kaldıysan ve çok tüp kan alınırsa (5-6 tüpten fazla) miden bulanabilir, kusabilirsin. Ama bu en kötü senaryo, muhtemelen kan verdikten sonra biraz başın döner (belki hiç dönmez) bir meyve suyu içtikten sonra kendine gelirsin. Korkulacak bir şey yokSağlık testi için ilk defa kan vereceğim, önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Bazıları forumda bayıldığını falan söylemiş, tırstım açıkçası![]()
Normalde kaç tüp veriliyor?Yanına meyve suyu al. Hemşireye ilk defa kan vereceğini söyle, kan alınırken derin bir nefes al ve dışarı bak. Kan verdikten sonra başın dönebilir, şekerinin düşmesi çok normal bu yüzden yanında getirdiğin meyve suyunu iç. Eğer cok uzun aç kaldıysan ve çok tüp kan alınırsa (5-6 tüpten fazla) miden bulanabilir, kusabilirsin. Ama bu en kötü senaryo, muhtemelen kan verdikten sonra biraz başın döner (belki hiç dönmez) bir meyve suyu içtikten sonra kendine gelirsin. Korkulacak bir şey yok
Normalde kaç tüp veriliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.