İlk defa motor alacak kişi ne yapmalı?

roldex

Hectopat
Merhaba. 24 yaşımdayım evde bunaldım bir yerlere gitmek için motor almak istiyorum. Hiç hayatımda motor kullanmadığım için çok yüksek CC ile başlamak istemediğim için maksimum 125CC 120bin TL fiyatlı bir motor alacağım. Vitesli debriyajlı olmalı sıfır bayiiden alacağım fiyat performans istiyorum önerilerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Merhaba. 24 yaşımdayım evde bunaldım bir yerlere gitmek için motor almak istiyorum. Hiç hayatımda motor kullanmadığım için çok yüksek CC ile başlamak istemediğim için maksimum 125CC 120bin TL fiyatlı bir motor alacağım. Vitesli debriyajlı olmalı fiyat performans istiyorum önerilerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.
Kanka alınca bir tur bana da vercen (!)

Şaka bir yana şimdiden hayırlı olsun. Güle güle ve kazasız belasız kullanırsın. İyi günler

2. el Yamaha ybr125 ile başlayıp yine Yamaha'dan devam ederek yükseltebilirsin. Yamahaya güven. Yamaha
Yamaha reklamı gibi olmuş hocam özelikle son kısım slogan gibi olmuş. 😆

Yamahaya güven. Yamaha.

1.yoğun trafike çıkmadan biraz sürüş yap kendini geliştir.
2.ekipmanın tam olsun.
3.yağmurda veya karda kullanmak için gerekli ekipmanları kesinlik le al yağmurluk, eldiven vb.
4.yağmurlu havalarda ani fren yapma, çok gaz verme, ani hızlanma, hızını düşür.
Hayırlı olsun

2. el yamaha YBR 125 al diyen arkadaşı dinle aynen. 120 bin TL parayı 2. el 80 bin KM'deki motora ver...
2 yıl A2 şartı yok mu kral?
Mesela 18'de A2 aldın, 2 yıl kullandın 20 yaşında A alabiliyorsun ama hiç ehliyet almamış biri için A ehliyeti 25 yaşında alıyorsun. Yani 24 yaşında A2 alıp 1 yıl sonra tekrar A ehliyet alması mantıksız.

Bana kalsa VOGE R125 alırım eğer 125'lik maksimum sınır ise. Fiyat performans. 2. el YBR topuna girme...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı