İlk defa puro deneyimim

Merhaba. Bugün mahalle arasında bir tütün dükkanından 10 lira gibi ucuz bir rakama puro aldık. İçerken aroması acı olduğu için bizleri biraz zorladı, hayatımda hiç sigara içmedim. İlk çekişte öksürme olmadı ciğerlere kadar 3-4 defa çektim, yaklaşık 1 saat sonra mide bulantısı, başımda ağrı ve bir yanma hissi ile karşı karşıya kaldım. Aradan tam 4 saat geçti ağızımdaki acılık hissi daha yeni kayboldu. Gerçekten kötü bir deneyimdi.
O sigarillodur puro değildir büyük ihtimal ayrıca aromalı değil miydi? Şu sigarillo dediklerim ince filtreli puro'nun hafif olan versiyonu. Son olarakta eğer puro aldıysanız 10 liraya hayatta kalmanız mucize ve puro içe çekilmiyor ölmek istiyorsanız çekebilirsiniz tabi.
 
Nikotin zehirlenmesi. Dikkatli olun hocam bundan sonraki denemelerinizde.

Puro da içe çekilmemeli. Asıl olayı aromasını deneyimlemek olduğu için ağızda gezdirip geri üflenmeli(tabi çikolatalı, ballı vs.den bahsetmiyorum, tütünün aromasından bahsediyorum. Çikolata denemek istiyorsanız çikolata alın. Neden karbonmonoksit falan soluyorsunuz bunun için?). Şöyle ki normal boyuttaki bir puroda yaklaşık 20 gram tütün bulunur. Bu da 1 paket sigarayla eşdeğerdir(1 dal sigarada yaklaşık 1 gram tütün vardır). Aman diyeyim.
 
Son düzenleme:
O sigarillodur puro değildir büyük ihtimal ayrıca aromalı değil miydi? Şu sigarillo dediklerim ince filtreli Puro'nun hafif olan versiyonu. Son olarak da eğer puro aldıysanız 10 liraya hayatta kalmanız mucize ve puro içe çekilmiyor ölmek istiyorsanız çekebilirsiniz tabii.

Dark yani acı aromalı idi hocam, sigarillo değildi normal sigaradan 3 kat daha kalındı.

Nikotin zehirlenmesi. Dikkatli olun hocam bundan sonraki denemelerinizde.

Puro da içe çekilmemeli. Asıl olayı aromasını deneyimlemek olduğu için ağızda gezdirip geri üflenmeli(tabii çikolatalı, ballı vs. Den bahsetmiyorum, tütünün aromasından bahsediyorum. Çikolata denemek istiyorsanız çikolata alın. Neden karbonmonoksit falan soluyorsunuz bunun için?). Şöyle ki normal boyuttaki bir puroda yaklaşık 20 gram tütün bulunur. Bu da 1 paket sigarayla eşdeğerdir(1 dal sigarada yaklaşık 1 gram tütün vardır). Aman diyeyim.

Yani ben puroyu içime çektiğim için 20 sigara içmiş gibi oldum.
 
Yabancı bir YouTuber adam vardı, Puro içme sanatı adında videoları vardı. Hatırlayamadım şimdi. Onu izleyin hocam. Puro'yu bir kere ağzıma sürdüm bir daha da sürmem. Bizim cast direktörü çikolatalı puro içiyordu o güzel kokuyordu. Fiyatına baktım da çok pahalı. Değmeyeceğini düşündüm. Ben tekel sigaradan devam.
 

Geri
Yukarı