İlk defa sevildiğini hissetmek

Daha fazla  
Herkese merhaba, hepimizin ilişkileri muhakkak olmuştur. Fakat benim şuan mevcut olan ilişkimle ilgili bir şey söylemek istiyorum. Sanırsam ilk defa böyle bir şey hissediyorum. Karşımda çok kaliteli bir insan var. Ben bugüne kadar tek taraflı sevmişim gibi geliyor. Saçın çok güzel diyip teşekkür ederim cevabı almak gibi. Ama bu kız geri iltifat ediyor vs. çok hoş hissediyorum. Görmek için can atıyor. Mutlaka görmek istiyor, sesimi duymak istiyor. İlgi alanlarıma anlayış gösteriyor, destekliyor vs. Doğru kişi olduğunu anlıyor gibiyim. Ben dışında bu tarz bir hisse kapılan var mı acaba?

Hocam uzun ilişkideyseniz doğru kızı buldunuz demektir ama kısa vadede düşünürsek bir kıza iltifat etmeniz saçma ve kızın terslemesi daha mantıklı diğer türlüsü pek samimi olmuyor çünkü.

Hocam uzun ilişkideyseniz doğru kızı buldunuz demektir ama kısa vadede düşünürsek bir kıza iltifat etmeniz saçma ve kızın terslemesi daha mantıklı diğer türlüsü pek samimi olmuyor çünkü.
Düşünceniz kısmen mantıklı. İltifatı tamamen örnek olarak verdim.

@CasillasYokeden hocam şimdi şöyle bir şey var diyelim ki kız güzel size gelinceye kadar belki 50-100 tane adamdan bu lafları duyuyor zaten. Ondan umursamıyor uzun ilişkide falan değilseniz. Diğer ihtimallerle bakalım kız çirkin veya ortalama siz bu kıza güzel derseniz ne oluyor söyleyeyim kız güzel olmadığını zaten çevresindeki kızlardan farkediyor. Ve cinsel açıdan kullanacağınızı düşünüyor yine sonuç hüsran.

Yaşandı kardeşim en kralı yaşandı. Sadece aşk bir işe yaramıyor maalesef. Hayatta kimseye körü körüne bağlanma. İkinizinde sınırları ve birbirine saygısı olsun. Kızın ve sizin ailenizde bu durumda çok önemli. Umarım batılı seküler bir aileniz vardır. İki taraftan birinin ailesi yobaz(doğulu) olunca ilişki yürümüyor maalesef. Özellikle kızın ailesi doğulu ise kızı zor görürsünüz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Kaç yaşındasınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı