İlk defa takdir yerine teşekkür alan kişi ne yapmalı?

Hocam 84.50 gibi bir şeyde kalacak gibi notum ikinci dönem bayağı çalışıp bu seneyi 90 ortalamayla bitirsem üniversite dönemindede lise sonu OBP 91.5 falan olsa o ortalama iyi midir?

Hocam haklısınız evet ama ilk defa yaşıyorsunuz ya mesela insanın içini başarısızlık duygusu sarıyor yük biniyor psikolojik olarak yani.
90 üstü OBP gayet iyi olur. İlerde tınlamayacağın şeyler için kendini yıpratmaya gerek yok. Emin ol hiçbir ama hiçbir işe yaramıyor.

Arkadaşlar hayatımda ilk defa teşekkür alacağım gibi duruyor sanırım 10.sınıfın ilk döneminde gerçekleşiyor bu olay 84 küsur bir ortalamayla teşekkür alacağım. Çok mutsuzum şu an ne yapacağımı da bilmiyorum. Kendimi çok başarısız olmuş gibi hissediyorum. Ne yapsam ne etsem hiçbir fikrim yok. Yani bilgili abiler ablalar falan beni bilgilendirip bana fikir verirse mutlu olurum. Herkesin görüşünü merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Yeğen biz de geçtik bu yollardan bir kere 84.91111 ile tamamladım hocalar vermeyi de unutmuştu. 1. dönem ve 2. dönem böyle geçti.

90 üstü OBP gayet iyi olur. İleride tınlamayacağın şeyler için kendini yıpratmaya gerek yok. Emin ol hiçbir ama hiçbir işe yaramıyor.

Vallahi abi biraz içimi rahatlattın çünkü ilk defa alınca öyle bir psikolojik yük oluyor ki kaç gündür ne hale geldim hiçbir şey yapamıyorum resmen yemek yiyemez hale gelmiştim.

Yeğen biz de geçtik bu yollardan bir kere 84.91111 ile tamamladım hocalar vermeyi de unutmuştu. 1. dönem ve 2. dönem böyle geçti.

Peki sonradan ne dedin abi güzel bir yer kazandın mı ya da mesela ya da hiçbir halta yaramıyormuş falan dedin mi sonradan.

Vallahi abi biraz içimi rahatlattın çünkü ilk defa alınca öyle bir psikolojik yük oluyor ki kaç gündür ne hale geldim hiçbir şey yapamıyorum resmen yemek yiyemez hale gelmiştim.

Peki sonradan ne dedin abi güzel bir yer kazandın mı ya da mesela ya da hiçbir halta yaramıyormuş falan dedin mi sonradan.
Boyle komik konulari moderatorler neden kabul ediyor. Okumadan mi direkt kabul ediyorlar anlamadim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı