İlk defa uçağa binen biri korkar mı?

Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Yakın bir zamanda Ankara'ya uçak ile seyahat edeceğim ve yükseklik korkum var mı yok mu bilmiyorum. Sanırsam var. Sizce korkar mıyım nasıl bir his bu? Korkan biri için ne gibi tavsiyeler veririsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkacak hiçbir şey yok. Ben de ilk defa bindiğimde korkuyordum. Sonra inişte oh dedim hep uçakla gidesim geliyor. Kalkarken kulakların basınçtan etikileniyor tek onda da sakız çiğne geçiyor. Korkulcak bir şey yok çok eğlenceli. Cam kenarına bin bence hem manzarayı seyredersin.

Yakın bir zamanda Ankara'ya uçak ile seyahat edeceğim ve yükseklik korkum var mı yok mu bilmiyorum. Sanırsam var. Sizce korkar mıyım nasıl bir his bu? Korkan biri için ne gibi tavsiyeler veririsiniz?

Korkma hiçbir şeyi takma kafana böylee garip şeyler düşünme hani uçak düşücekte hayatım aynı The Forest gibi olacak olmaz öyle şey(Allah bilir) ama sen sakin ol yeter ben neye binersem telefona talet ne varsa ona bakarım manzaraya bakarım yani korkmana gerek yok.

Korktuğunu hissedersen oksijen maskesini takmayı dene, o sakinleştirmek ve sinirleri gevşetmek için orada aslında.
PP'nize ithafen...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı